Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Marielle

Helaas zou de chauffeur ons volgens afspraak bellen zodra hij onderweg was naar ons huis maar we hebben geen telefoontje gehad.

Leonardo

Na overwegend mooie kwaliteit te ontvangen van Haardhout.com valt de onlangs ontvangen pallet met essenhout erg tegen. Over het algemeen zijn de blokken bijzonder klein en het hout is grauwgrijs.... Na overwegend mooie kwaliteit te ontvangen van Haardhout.com valt de onlangs ontvangen pallet met essenhout erg tegen. Over het algemeen zijn de blokken bijzonder klein en het hout is grauwgrijs. Ook het "hakwerk" ziet er slecht uit. Alsof er een kartelhakblok is gebruikt. Jammer!!

Willem

Super snelle levering tot de voordeur. Echt mooi hout wat lang brand.

Ingrid

Volgens afspraak geleverd, tot voor de deur. Prima hout!! Erg tevreden.

Jaap

Snelle levering van mooi eikenhout in netzakken waar we de bbq mooi mee kunnen opstoken

Paul

Alweer een royaal gevulde pallet mooi, schoon en netjes gekloofd hout. Bezorgd door een klantvriendelijke en chauffeur van Westerman. Klasse!

Cees

Volgens afspraak en op tijd geleverd. Mooi oven gedroogd hout. Makkelijk aan te maken en brand prima. Goede kwaliteit

g

Het team van Haardhout zijn toppers. Ze komen hun afspraken meer dan na. Ik kan alleen maar zeggen haal je haardhout hier. Reeds jaren ben ik een zeer tevreden Het hout wat geleverd wordt is perfect... Het team van Haardhout zijn toppers. Ze komen hun afspraken meer dan na. Ik kan alleen maar zeggen haal je haardhout hier. Reeds jaren ben ik een zeer tevreden Het hout wat geleverd wordt is perfect gedroogd. Kortom : top Gr.H.van Egmond