Ieder jaar weer top kwaliteit. Laat de winter maar komen
Jan
Het bestellen van de pelletskorrels ging via de website makkelijk, overzichtelijk en goed. Ook het contact wanneer de levering kwam. De Chaffeur van de vrachtauto maakte wel de verkeerde besluit om...Het bestellen van de pelletskorrels ging via de website makkelijk, overzichtelijk en goed. Ook het contact wanneer de levering kwam. De Chaffeur van de vrachtauto maakte wel de verkeerde besluit om met zijn electrice steek kar de pellet met de pelletskorrels te vervoeren. Hij zat vast tussen ons ijzeren hek. Met heel veel gesjor met wel drie buren erbij, lukte het om los te komen. Het gevolg was wel dat enkele tegels van ons pad naar huis gebroken waren en de tegels los gingen.De pelletkorrels (70 zakken)konden hierdoor niet op de juiste plek gezet worden. In de avond zelf die zakken moeten verplaatsen. Wat onze eerdere ervaring was dat de vrachtwagen Chaffeur een kooiaap bij zich had, en zo de pellet met pelletkorrels op de goede plek kon zetten.
Hans
We hebben een hele pallet eikenhout gekocht met 2 dozen houtkrullen. Die houtkrullen zijn geniaal om de kachel aan te steken! Over het eikenhout zijn we minder te spreken. Volgende keer maar weer...We hebben een hele pallet eikenhout gekocht met 2 dozen houtkrullen. Die houtkrullen zijn geniaal om de kachel aan te steken! Over het eikenhout zijn we minder te spreken. Volgende keer maar weer essenhout, dat bevalt altijd goed. Afhandeling van de bestelling verder prima.
RJ
Makkelijk besteld en goede informatie over bezorging.
Fam.
Top, en bezorgd tot aan de poort ??
Olaf
Top geregeld! Snel geleverd en prijs/kwaliteit is goed.
Linn
Over het hout ben ik super tevreden, echt 5 sterren! Waar ik niet tevreden over was is dat ik een tijdslot kreeg van 13.15-15.15 en dat het pas rond 17.45 geleverd werd en ben ook niet vooraf gebeld...Over het hout ben ik super tevreden, echt 5 sterren! Waar ik niet tevreden over was is dat ik een tijdslot kreeg van 13.15-15.15 en dat het pas rond 17.45 geleverd werd en ben ook niet vooraf gebeld zoals aangegeven.
Ronald
Ik had hout besteld voor een kleine open haard. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren de blokken erg 'dik' en brandt het daardoor ook minder goed.
Marco
Mooi, droog hout - keurig opgestapeld en afgeleverd. Vergeleken met de vorige bestelling wel duidelijk meer kleine stammetjes, da's wel jammer. Ook was er dit keer erg veel "zaagsel", van de...Mooi, droog hout - keurig opgestapeld en afgeleverd. Vergeleken met de vorige bestelling wel duidelijk meer kleine stammetjes, da's wel jammer. Ook was er dit keer erg veel "zaagsel", van de kettingzaag, in de levering - meer afval en opruimwerk dan normaal. Wel erg tevreden met de kwaliteit van het hout en de snelheid van de levering!
klant
De terugkoppeling over de levering gaat niet goed. Ik had gevraagd of men met een bakwagen wilde komen zodat die de oprit op kon rijden. En als dat niet kon dan zou ik naar een andere optie kijken....De terugkoppeling over de levering gaat niet goed. Ik had gevraagd of men met een bakwagen wilde komen zodat die de oprit op kon rijden. En als dat niet kon dan zou ik naar een andere optie kijken. Maar dat gebeurde niet (vorig jaar kon het echter wel). De pallet wordt langs de weg afgeleverd en ik moet maar zien of ik het uit de regen kan houden... Bestellen en contact met klantenservice gaan wel goed.