Na de lunch besteld en de volgende dag om 14:00 netjes voor de deur! Super…
Vincent
Weer een pallet berken ontvangen 43 cm. precies zoals afgesproken Edwin bedankt :-)
Peter
Je krijg wat je koopt, exact wat op het plaatje staat. Communicatie vooraf is prima. Transporteur komt keurig op de afgesproken tijd met een gesloten vrachtwagen, waardoor je hout niet nat regent....Je krijg wat je koopt, exact wat op het plaatje staat. Communicatie vooraf is prima. Transporteur komt keurig op de afgesproken tijd met een gesloten vrachtwagen, waardoor je hout niet nat regent. De pallet hout wordt op de gewenste plaats neergezet. Het hout is mooi droog en stookt prima, zonder gespetter.
Marielle
Goede service. Snelle levering, goed hout
Paul
Weer grote pallet Essenhout besteld. Brandt geweldig mooi. Levering binnen 24 uur, precies volgens afspraak. Al jaren vaste tevreden klant ????
Kars
Prima, snel geleverd en mooi droog hout. leverden alleen op oprit dus moest nog flink sjouwen maar begrijp ik ook wel
Jeroen
Prima service en mooi haardhout
Desiree
Goede service, levering precies volgens afspraak. Ovengedroogd essenhout is perfect hout om mee te stoken. We bestellen dit al jaren bij haardhout.com.
Peter
Prima kwaliteit hout en geleverd volgens afspraak. Top!
fam.
Prima haardhout! Mooie afmeting, prima droog en de levering is altijd prima!