Prima service. Fijn en goed droog hout. Bezorging op tijd.
R.J.
Prima hout, goeie service en netjes geleverd.
Henk
Snelle levering.Donderdag besteld vrijdagmorgen geleverd. Alles volgens afspraak.
Klant
Meerdere keren hebben wij te maken met het gebrek om de complete bestelling te leveren. de jumbo zakken missen
Jan
Pallet Pin Kay briketten besteld, volgende dag geleverd. lekker vlot maar helaas transportschade. Na een paar foto's te hebben gestuurd snelle raectie van de klantenservice en uitstekend opgelost!!
John
Zeer vriendelijk ,goed geholpen, zeker een aanrader!
Van
Prima product en snelle levering
Daniel
Vlekkeloos van bestelling tot levering. Fijne chauffeur, bezorgde de pallets tot op de gewenste plek.
Peter
Donderdag 6 pellets besteld, vrijdagmiddag netjes op de gewenste plek gezet met kooiaap door een zeer vakkundige chauffeur. Top geleverd en ondanks het nog steeds mooie weer brandt onze kachel weer...Donderdag 6 pellets besteld, vrijdagmiddag netjes op de gewenste plek gezet met kooiaap door een zeer vakkundige chauffeur. Top geleverd en ondanks het nog steeds mooie weer brandt onze kachel weer lekker.