Ik hou niet van natrappen en mij is gemeld dat ik gewoon pech heb gehad met mijn levering van een pallet overngedroogd berkenhout wat voor 50% geen berkenhout was en deels beschimmeld was. Ik heb...Ik hou niet van natrappen en mij is gemeld dat ik gewoon pech heb gehad met mijn levering van een pallet overngedroogd berkenhout wat voor 50% geen berkenhout was en deels beschimmeld was. Ik heb contact met een medewerker van haardhout.com opgenomen en kreeg dit te horen. Wel is mij toegezegd dat ik in 2021 bij een bestelling hierdoor een korting voor kan verwachten. We zullen zien. Dhr. Woestenberg uit Rijen
Marnix
Snelle levering!
arie
En een goed bezorging op tijd
Klant
Prima website en supersnelle levering!
Mw.
KEURIG AFGELEVERD EN HET HOUT VAN HOOGSTE KWALITEIT. CLEMENTINE BALM
sjef
Prima geleverd!
Heijkoop
Super service en hout uiteraard.
Loek
Prima hout & op tijd geleverd . Heb een kleine kachel dan is het prettig als je ook kunt kiezen voor wat fijner gekloofd .
Mustafa
Snel geleverd, hout ziet er goed uit maar kon wel beter.
Smelt
Mooi droog hout en snelle levering. Komen wel met enorme trailer leveren midden in woonwijk.Dat kan handiger aangezien niet elke bocht haalbaar is voor deze trucks.