Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Karel.

Levering werd door transporteur 2 keer verschoven. Basis pallet erg slecht en zwaar beschadigd waardoor stabiele plaatsing erg moeizaam was. Assistentie door chauffeur erg positief.

joke

Bestel al jaren briketten bij jullie. Is altijd super geregeld. Vandaag besteld , morgen in huis.

Natasja

Ik koop hier nu al een aantal jaar essen voor onze spekstenen kachel. Altijd prima hout. Ik weet niet of jullie een nieuwe oven hebben, maar het hout is nu echt super droog en brand als een... Ik koop hier nu al een aantal jaar essen voor onze spekstenen kachel. Altijd prima hout. Ik weet niet of jullie een nieuwe oven hebben, maar het hout is nu echt super droog en brand als een tierelier met heel veel warmte. Het pallet was ook anders, mooie grote spijkers waardoor het makkelijker uit elkaar te halen was om er aanmaakhoutjes van te maken. Dus ga zo door!

Wout

Top hele fijne hulp van de chauffeur met de elektrische pallet wagen

Nick

Snelle bezorging. Het hout is netjes op de oprit geplaatst, zodanig dat mijn auto nog erbij paste. Netjes ingepakt en de telefonische bereikbaarheid plus service aan de telefoon waren uitstekend.

Ellen

Zoals altijd, prima website, makkelijk navigeren en duidelijke beschrijving. Ook keurig per email op de hoogte gehouden over tijdstip van levering. Doen wat ze beloven.

R

Uitstekend geholpen en het essen en eucaliptus hout brand super.

Klant

In deze lading hout zaten naar verhouding best veel grote stukken hout. Wij hebben een vrij kleine houtkachel die al jaren al probleemloos brandt op “jullie” hout. Moet nu echter zelf soms de... In deze lading hout zaten naar verhouding best veel grote stukken hout. Wij hebben een vrij kleine houtkachel die al jaren al probleemloos brandt op “jullie” hout. Moet nu echter zelf soms de kloofbijl pakken. Is maar een klein minpuntje voor het overige heel tevreden.