In deze lading hout zaten naar verhouding best veel grote stukken hout. Wij hebben een vrij kleine houtkachel die al jaren al probleemloos brandt op “jullie” hout. Moet nu echter zelf soms de...In deze lading hout zaten naar verhouding best veel grote stukken hout. Wij hebben een vrij kleine houtkachel die al jaren al probleemloos brandt op “jullie” hout. Moet nu echter zelf soms de kloofbijl pakken. Is maar een klein minpuntje voor het overige heel tevreden.
Dhr.
Prima service en behulpzame chauffeur!
A.
Goede middag, Zoals gebruikelijk zijn we weer prima tevreden over de aflevering. Echter niet over de kwaliteit van het hout. Bij praktisch elk blok hout is er de bast afgevallen wat het stoken...Goede middag, Zoals gebruikelijk zijn we weer prima tevreden over de aflevering. Echter niet over de kwaliteit van het hout. Bij praktisch elk blok hout is er de bast afgevallen wat het stoken onplezierig en onpraktisch maakt omdat ik nu met grote hoeveelheden losse bast zit. Als ik die gebruik om het hout aan te steken kleurt het glas binnen de kortste keren zwart. Om dat te verwijderen moet ik extra hard stoken om dat weer te laten verwijderen. Is hier een verklaring voor ?
klant
TOP snelle levering, goed droog hout ! Direct schone verbranding ! Bedankt
klant
Gewoon doen!
JK
Volgens afspraak geleverd, een pallet vol met droog berkenhout dat snel vlam vat.
Luc
De bestelling en de levering van de pallet met haardhout is prima verlopen. Zoals gevraagd in de bestelling werd er van te voren gebeld voordat het hout gebracht werd. Ook werd het hout, tijdens...De bestelling en de levering van de pallet met haardhout is prima verlopen. Zoals gevraagd in de bestelling werd er van te voren gebeld voordat het hout gebracht werd. Ook werd het hout, tijdens mijn afwezigheid, exact zo onder mijn carport gezet als ik gevraagd had. Het hout was keurig verpakt in de krat, schoon en droog. We hebben er al twee avonden mee gestookt. Prima.
Thomas
Uitstekend, meer kan ik er niet over zeggen. Het is tegenwoordig zo gewoon: even klikken en de bestelling is geplaatst. Maar de organisatie de logistiek die er achter zit om de bestelling op tijd en...Uitstekend, meer kan ik er niet over zeggen. Het is tegenwoordig zo gewoon: even klikken en de bestelling is geplaatst. Maar de organisatie de logistiek die er achter zit om de bestelling op tijd en volgens afspraak af te leveren.... denk daar maar eens over na . Allemaal mensenwerk. 'Weer prima gedaan 'Haardhout.commers', vrachtwagenchauffeurs en al die anderen!
Ron
Prima hout, mooi droog en gekloofd. De chauffeur heeft ons netjes op tijd geïnformeerde hoe laat hij bij ons was en alles netjes tot onder het afdak gereden. Aanrader!
Theo
Hout en aflevering is prima. Haardhout.com zou alleen mogelijk moeten maken dat er gratis afspraken over aflevertijd gemaakt kunnen worden.