Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Astrid

Ik koop al enige jaren ons hout bij haardhout.com en ben tevreden over de kwaliteit van het hout en de klantvriendelijke webshop, er word ook altijd snel contact opgenomen om een afspraak in te... Ik koop al enige jaren ons hout bij haardhout.com en ben tevreden over de kwaliteit van het hout en de klantvriendelijke webshop, er word ook altijd snel contact opgenomen om een afspraak in te plannen, en word altijd correct geholpen. De reden voor de 4 sterren en niet 5 sterren is dat bij het bestellen ik altijd aangeeft dat er 15 min voor bezorging even moet gebeld worden, wij wonen op een boot en het is erg belangrijk dat ik thuis ben als het hout geleverd word, vanwege de plaatsing van de pallet, ik heb dit helaas nog nooit meegemaakt, enige punt van verbetering. Voor de rest altijd erg tevreden.

Dave

Exact geleverd wat was afgesproken en op het beloofde moment. Ik zoek alleen nog een oplossing voor het afvalhout van de pallet...

J.E.

Haardhout snel en correct afgeleverd, halve pallet berken zag er goed uit. Ben zeer te vreden.

klant

Snel, deskundig, goede prijs kwaliteit en keurige levering van goed droog hout

J.

Prima levering weer afgelopen vrijdag van 2 kuub essenhout. Vandaag met stoken begonnen, hout is kurkdroog en vatte meteen vlam. 5 sterren zonder twijfel.

G.

Zoals altijd prompte levering! En goede Kwaliteit hout

Ronald

Hout is prima. Service begint minder te worden. Geen reactie op vragen in de toelichting en geen telefoontje meer een uur voor levering. Reactie op review komt vrij ongeïnteresseerd over. Excuses... Hout is prima. Service begint minder te worden. Geen reactie op vragen in de toelichting en geen telefoontje meer een uur voor levering. Reactie op review komt vrij ongeïnteresseerd over. Excuses voor geen reactie wordt uiteraard gewaardeerd maar waarom dan niet even de vraag opzoeken en wel inhoudelijk reageren?