Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Marianne

Goed droog essen hout mooi formaat vlokken snelle service

Jan

Helaas is het een en ander niet goed gegaan. Maandag vrije dag genomen maar helaas waren ze vergeten mijn partij af te leveren. Vrijdag maar tweede vrije dag genomen. Partij kwam gelukkig op tijd... Helaas is het een en ander niet goed gegaan. Maandag vrije dag genomen maar helaas waren ze vergeten mijn partij af te leveren. Vrijdag maar tweede vrije dag genomen. Partij kwam gelukkig op tijd maar werd vervoerd in een trekker oplegger combinatie die niet onze oprit (20 meter breed) op kon draaien. Daarom partij onbeschermd tegen regen afgeleverd langs de straat omdat de pompwagen niet over onze oprit met kiezels kon rijden. Gelukkig regende het op dat moment niet maar de gehele partij heb ik met kruiwagens naar de schuur gebracht. Een simpele bakwagen is veel handiger voor leveranties. Gelukkig heb ik het hout tussen de buien door droog naar de schuur gekregen. WEL MoOI DROOG HOUT.

klant

Netjes afgeleverd zoals afgesproken door een keurige behulpzame chauffeur

Erik

Hout prima, levering prima alleen ondanks invullen actiecode geen gratis aanmaakvlokjes.

Han

Ik ben al sinds 2016 klant van Haardhout. De kwaliteit vind ik wisselend. Vorig jaar was het goed. Deze keer te veel takhout en korte stukken. Dit bemoeilijkt het stapelen, waardoor voor het eerst... Ik ben al sinds 2016 klant van Haardhout. De kwaliteit vind ik wisselend. Vorig jaar was het goed. Deze keer te veel takhout en korte stukken. Dit bemoeilijkt het stapelen, waardoor voor het eerst in de 8 jaar tijd dat ik stook, de stapel instortte en ik opnieuw kon beginnen. Ook zaten er wat delen verrot hout tussen (vooral gestapeld in het midden van de pallet viel me op, waardoor onzichtbaar aan de buitenkant). Hout is wel mooi droog. Ik kreeg een 1/2 uur voor levering netjes een telefoontje. Er werd zoals gevraagd met kleinere vrachtwagen bezorgd en precies op aangegeven plek op de oprit afgeleverd. Complimenten voor de chauffeur !!

P

Levering snel en volgens afspraak. Wel altijd geklooi met lossen pallets. Kwaliteit vind ik wisselend. Deze keer iets te veel takhout en korte stukken.

Niels

Keurige levering. netjes op de hoogte gehouden via de mail over tijdstip van levering.

Klant

Zeer klantvriendelijk. mooi grof gekloofd hout. helaas, buiten de schuld om van Haardhout.nl, heeft de bodedienst zich niet aan het gemaakte levertijdstip (vm/nm) gehouden. Een verbeterpunt richting... Zeer klantvriendelijk. mooi grof gekloofd hout. helaas, buiten de schuld om van Haardhout.nl, heeft de bodedienst zich niet aan het gemaakte levertijdstip (vm/nm) gehouden. Een verbeterpunt richting de bodedienst.

Robert

Goede leveringen en snel. Waren niet thuis en toch op de juiste plek gezet. ??