Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

peter

Bezorgen ging niet zo als afgesproken Heel jammer

Jordy

Heb 2 kuub haardhout besteld. Daarvan waren er veel blokken (meer dan 50) een te grote maat ( Halfjes ipv kwart) En waren er veel blokken te klein (10-15cm) ipv 18-25cm. Daarnaast ben ik niet... Heb 2 kuub haardhout besteld. Daarvan waren er veel blokken (meer dan 50) een te grote maat ( Halfjes ipv kwart) En waren er veel blokken te klein (10-15cm) ipv 18-25cm. Daarnaast ben ik niet vantevoren gebeld door de vervoerder ( wat wel bevestigd is toen ik belde. en komt er geen bevestiging als je een bezorgdatum aangeeft. Al met al een slechte ervaring. En na de matige/slechte reactie van de support op mijn vragen is dit bedrijf niet meer dan 2 sterren. En zal hier dus ook niet meer bestellen.

coen

Geheel conform afspraak geleverd , mooi op tijd en uitstekende kwaliteit.

heer

Prima levering van mooi gehakt en verpakt oven gedroogd beukenhout.

A.

Zoals wij van jullie gewend zijn, is de levering uitstekend verlopen. inmiddels ligt het hout in de opslag en hopen wij op een goed en schoon stook seizoen groet Ad en Ineke Gijsbers

t

Goed en prima geleverd geen poespas Puntje van verbeteren hoogte van de pallets aangeven zodat je niet in de regen staat te kijken en dat die op 10 cm niet na binnen kan

Willem

Snelle levering en prima afspraken te maken met dit bedrijf!

Paul

Al jaren tevreden klant. Goede, persoonlijke service en alles volgens afspraak.