3x hout besteld en 3x topservice Contact met de klantenservice is top, hier weten ze wat klantenservice in hout :-) Hout is mooi droog en goed gestapeld. Ik heb een paar zakken geprobeerd maar...3x hout besteld en 3x topservice Contact met de klantenservice is top, hier weten ze wat klantenservice in hout :-) Hout is mooi droog en goed gestapeld. Ik heb een paar zakken geprobeerd maar eiken vinden wij het lekkerste branden en ruiken. Bezorgen gebeurd via een extern transportbedrijf en ook deze jongens weten hoe het werkt. Pallet zetten ze netjes bij mij onder het afdak op de cm nauwkeurig neer zonder schade en ik hoef zelf niet te slepen met de blokken. Top bedrijf en tot volgend jaar !
Linda
Afgesproken levertijd wordt netjes aangehouden.
Frank
Goed hout en goede service!
Bert
Slecht verpakt -gescheurde pallet- waardoor risico van kanteling. verder wel erg veel grote half gekloofde brokken.... Hout brand wel prima
Leonardo
Grandioze kwaliteit!! Wederom erg tevreden over de geleverde pallet essenhout!
klant
Zéér goed op tijd geleverd
Desiree
Maandag besteld, dinsdag geleverd. Perfect hout en prima service!
Jan
Prima zacht stookhout voor onze Jacobus kachel. Fijne aflevering dicht bij de poort achter het huis. Heldere communicatie per mail.
G.
We bestellen ons hout al jaren bij dit bedrijf en alles is altijd piekfijn in orde. Er ging een keer iets mis, maar dat werd keurig en met spoed verholpen.
Anita
Alles prima geleverd met uitstekende service mbt plaatsen van de pallets waar ik ze wilde. Ook prima en duidelijke telefonische hulp bij het bestellen. En de kwaliteit van het hout is zeker naar...Alles prima geleverd met uitstekende service mbt plaatsen van de pallets waar ik ze wilde. Ook prima en duidelijke telefonische hulp bij het bestellen. En de kwaliteit van het hout is zeker naar verwachting. Dit is de eerste keer dat ik een paar pallets heb besteld en daar zal het niet bij blijven. zeer tevreden.