Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Ron

Goede en duidelijke site, de mogelijkheid om leverdatum te selecteren en perfect droog haardhout.

Wil

Niks te klagen over het hout. Echter, de levering verliep rommelig. Ik werd niet vooraf gebeld (wél duidelijk naar gevraagd). Daarnaast wilde ik contact afrekenen, maar dat kon dus niet meer omdat... Niks te klagen over het hout. Echter, de levering verliep rommelig. Ik werd niet vooraf gebeld (wél duidelijk naar gevraagd). Daarnaast wilde ik contact afrekenen, maar dat kon dus niet meer omdat de chauffeur de pallet gewoon maar ergens had neergezet en was vertrokken. Daarna werd ik keurig te woord gestaan en heb ik het bedrag overgemaakt. Volgende keer gaan we het gewoon weer proberen ;-)

Willem

Wat als ij toevallig niet thuis ben, kan gebeuren toch. Wordt het hout dan mee treurig genomen of wordt het voor mijn voordeur geplaatst. Met dat laatste heb ik dus een probleem. Dan moet ik alles... Wat als ij toevallig niet thuis ben, kan gebeuren toch. Wordt het hout dan mee treurig genomen of wordt het voor mijn voordeur geplaatst. Met dat laatste heb ik dus een probleem. Dan moet ik alles rond kruien. Het moet dus voor mijn garage. Is dat vooraf te regelen?

Heidi

Geweldig! Netjes, goed hout, keurig en snel geleverd en geplaatst. Ik ben fan en heb inmiddels 3 x hout besteld.