Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

H. van Dijken

Persoonlijke benadering

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden!🔥

Bert Scholtens

Keurig nette en overzichtelijke Web-site

Reactie Haardhout.com:

Dank u wel voor uw review, we zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze website. Veel stookplezier gewenst🔥

Gerard

(Bewerkt)

Kwamen even een boomstronkje tegen maar die is helemaal verwijderd en als altijd resulterend in uitstekende oplossing en service.

Paulus

Koop hier al jaren mijn haardhout . Altijd top . Netjes voor de deur afgeleverd.

Reactie Haardhout.com:

We zijn heel blij met u als vaste klant!🔥

Van Arkel

PERFECT!!!!!!!

Dank u wel!

M schroots

Op zich prima, alleen jammer dat mijn opmerking bij de bestelling over de lever locatie niet is doorgegeven aan de vervoerder. Die wist van niks

Reactie Haardhout.com:

Wij kunnen ons voorstellen dat de chauffeur niets af wist van de door u doorgegeven afleverinstructie. Dit hebben we nagekeken en zien dat de opmerking inderdaad niet correct is doorgegeven, onze... Wij kunnen ons voorstellen dat de chauffeur niets af wist van de door u doorgegeven afleverinstructie. Dit hebben we nagekeken en zien dat de opmerking inderdaad niet correct is doorgegeven, onze excuses hiervoor! Ondanks dit hopen wij dat u veel stookplezier heeft van het ontvangen hout, dat wij u in ieder geval toe!

Henky

Keurig op tijd geleverd en op de afgesproken plek neer gezet. Prima service

Reactie Haardhout.com:

We worden erg blij van deze mooie woorden! Dank u wel!

soetendaal

Haardhout.com gebruikt de naam van een andere goede bekent staande haardhout leverancier iemand die dat doet vertrouw ik al niet meer

Paul

Altijd snel en correcte levering

Reactie Haardhout.com:

Dank u wel voor uw mooie woorden!

Dave

Volgens afspraak geleverd, strak gestapeld, zeer droog, vond het alleen jammer dat er best wat beschimmelde stammen bij zaten.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw eerlijke review! Allereerst is het heel fijn om te lezen dat u over het grootste gedeelte erg tevreden bent. We snappen dat u liever geen blokken ontvangt met schimmel erop, ondanks... Bedankt voor uw eerlijke review! Allereerst is het heel fijn om te lezen dat u over het grootste gedeelte erg tevreden bent. We snappen dat u liever geen blokken ontvangt met schimmel erop, ondanks dat dit een natuurlijke reactie is van de onttrekking van vocht uit het hout, ziet het er niet fraai uit. Wij hopen dat het hout er niet minder om brandt en wens u veel stookplezier toe!