Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Michel

Uitstekend

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te lezen, bedankt! Veel stookplezier gewenst!

Alpenroos 11 leiden

Dank u wel!

Bouwman

Altijd goed hout. Prima voor elkaar

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het ontvangen hout, veel stookplezier gewenst!

Owen Gay

Zeer vriendelijke , snelle service.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden! Veel stookplezier gewenst!

A Landman

Prima maar het viel mij wel op dat er minder op de pallet zat.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review. Jammer dat de hoeveelheid van het ontvangen hout dit keer tegenviel. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Het is bij ons niet bekend dat de pallets minder hout bevatten en dat... Bedankt voor uw review. Jammer dat de hoeveelheid van het ontvangen hout dit keer tegenviel. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Het is bij ons niet bekend dat de pallets minder hout bevatten en dat past ook niet bij onze manier van werken. Heeft u de pallet nog staan zoals ontvangen? Zo ja, zou u ons een foto hiervan kunnen mailen (info@haardhout.com). Dan kijken we graag even mee!

Henk Landman

Snel geleverd. Wel een klein zakje aanmaak houtjes voor 15 euro

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. Echter ook jammer dat het volume van de zak aanmaakhout tegenvalt. Als u feedback heeft over hoe we dat anders... Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. Echter ook jammer dat het volume van de zak aanmaakhout tegenvalt. Als u feedback heeft over hoe we dat anders kunnen presenteren op onze website, dan horen we dat uiteraard graag! In ieder geval veel stookplezier gewenst met het ontvangen hout🔥

Plasmeijer

Altijd goed geregeld

Dank u wel!🔥

Erik-Jan

De aflever instructies die ik op de website had ingevuld wordt niet goed doorgegeven naar de bezorger. Slecht de eerste zin. Daarom moest ik helemaal bellen en afstemmen en mailen naar het... De aflever instructies die ik op de website had ingevuld wordt niet goed doorgegeven naar de bezorger. Slecht de eerste zin. Daarom moest ik helemaal bellen en afstemmen en mailen naar het transportbedrijf. Vond ik nogal omslachtig en irritant. Wel goed kwaliteit hout.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, met daarin waardevolle feedback. Allereerst wil ik onze excuses aanbieden voor hoe de levering is verlopen. Ik snap dat wanneer u de moeite neemt om uitgebreide instructies... Bedankt voor uw review, met daarin waardevolle feedback. Allereerst wil ik onze excuses aanbieden voor hoe de levering is verlopen. Ik snap dat wanneer u de moeite neemt om uitgebreide instructies te vermelden bij de bestelling, het frustrerend is wanneer dit niet goed bij de vervoerder terecht komt. Wij zullen hier in de toekomst meer rekening mee houden en willen daarin ook echt kritisch naar onszelf zijn. Nogmaals bedankt voor de eerlijke review. We hopen dat u, ondanks de valse start, kan genieten van het hout. Namens team haardhout.com veel stookplezier gewenst!

Particulier

Kwaliteit prima, kwaliteit prima, levering prima, echter prijs niet marktconform. Dit was dus mijn laatste bestelling als er niet concurrerend wordt aangeboden.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, met daarin uw feedback. Allereerst is het fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het hout en de levering van uw bestelling. U geeft aan minder te spreken... Bedankt voor uw review, met daarin uw feedback. Allereerst is het fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het hout en de levering van uw bestelling. U geeft aan minder te spreken te zijn over de prijs van het hout. De houtprijzen zijn de afgelopen maanden (jaar) erg gestegen, dit komt oa door de situatie in Oost-Europa waar wij ons hout vandaan importeren. Helaas hebben we dat ook door moeten rekenen in onze verkoopprijzen. De prijzen zijn wel weer gezakt, dus ondanks dat het niet op het oude niveau is, zijn de prijzen wel weer gedaald. Hopelijk zorgt deze uitleg voor meer 'begrip' voor de gevraagde prijzen. Uiteraard hopen we u, wanneer u er weer aan toe bent, weer te voorzien van hout!

ter Haak

Product is prima, aflevering kwam laat doordat transporteur met te grote truck wilde komen

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw eerlijke review. De vertraging die uw bestelling opliep was zeer onwenselijk en daarom ook via deze weg onze excuses daarvoor. We zijn continu bezig om ons bezorgproces te... Bedankt voor uw eerlijke review. De vertraging die uw bestelling opliep was zeer onwenselijk en daarom ook via deze weg onze excuses daarvoor. We zijn continu bezig om ons bezorgproces te optimaliseren, daarbij helpt deze feedback enorm! Hopelijk kan u nu genieten van de heerlijke warmte, wij wensen u veel stookplezier toe🔥