Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Marc Tettero

Voor de zoveelste keer besteld; eenvoudig, snel en goed

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we! Veel stookplezier gewenst🔥

Emanoel Sabidussi

Delivered on the day. Deliverer was really helpful when moving the wood to courtyard

Reactie Haardhout.com:

Thank you for your kind words, we will send them to our deliverer. We all wish you happy holidays!

Erik de Groot

Reactie Haardhout.com:

Bedankt Erik! Hele fijne feestdagen gewenst!

Marcel Revet

Niet goed. Expliciet in bestelling opgegeven dat het smalle dijk betreft. Levering zou maandagmorgen komen, dat werd in loop van dag 12 - 15, daarna 15 - 17, maar uiteindelijk helemaal niet en nar... Niet goed. Expliciet in bestelling opgegeven dat het smalle dijk betreft. Levering zou maandagmorgen komen, dat werd in loop van dag 12 - 15, daarna 15 - 17, maar uiteindelijk helemaal niet en nar boze email pas op dinsdag. Al die tijd geen communicatie vanuit Haardhout. Daarna wel reactie per email, maar geen begrip voor feit dat ik afspraak heb moeten afzeggen en nodeloos thuis ben gebleven. Aanbod was twee zakjes aanmaakhout bij volgden bestelling (sigaar uit eigen doos). Kom op Haardhout, dat kan beter, zeker voor de prijzen die jullie durven vragen. Dan kan je je niet meer verschuilen achter de 3e transporteur. Neem je vernatwoordelijkheid.

Reactie Haardhout.com:

Beste meneer Revet, zoals wij in het contact met u ook hebben aangegeven betreuren we de gang van zaken rondom de bezorging van uw bestelling ook zeer. Wij vinden het erg jammer dat u een dag heeft... Beste meneer Revet, zoals wij in het contact met u ook hebben aangegeven betreuren we de gang van zaken rondom de bezorging van uw bestelling ook zeer. Wij vinden het erg jammer dat u een dag heeft gewacht op uw bestelling en deze toen niet heeft ontvangen, daarvoor ook via deze weg onze excuses. Vervolgens hebben we er alles aan gedaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen en u daarin, volgens ons, ook van de meest actuele informatie voorzien. Uiteraard willen wij dat een bestelling bezorgd wordt op de dag die aangegeven is bij bestellen, bij deze situatie is niemand gebaat geweest. We willen u graag tegemoet komen voor de vertraging op uw bestelling en daardoor ook laten zien dat wij zeker onze verantwoordelijkheid nemen en willen nemen. Nogmaals excuses voor de dag vertraging die uw bestelling heeft opgelopen, wij hopen toch dat u veel stookplezier heeft van het ontvangen hout. Ook via deze weg wensen wij u hele fijne feestdagen toe!

xxx

Heel goed

Reactie Haardhout.com:

Heel fijn om dit te lezen, dank u wel! Namens ons allemaal: hele fijne feestdagen!

aad barendregt

Afspraken prima nagekomen

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, fijne feestdagen gewenst!

E.Meijvis

Vandaag mijn eerste bestelling beukenhout binnen gekregen. Meteen even wat beukenhout getest in de openhaard.
Perfect hout:)

Reactie Haardhout.com:

Wat goed om te horen dat het hout zo goed bevalt! Bedankt voor uw review en hele fijne feestdagen gewenst!

david

Prima kwaliteit en duidelijke snelle levering

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we enorm. Namens team Haardhout.com hele fijne feestdagen gewenst!

R. Leijen

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review! Namens team Haardhout.com hele fijne feestdagen gewenst!

H.Sinke Beheer BV

Prima ervaring, o tijd geleverd, maar leverantie was niet conform specs!

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te lezen dat uw shopervaring bij ons prima was. Echter gaan we natuurlijk altijd voor een 'uitmuntend' in plaats van een 'prima'. Bedankt daarom voor uw feedback, dat zullen we meenemen in... Fijn om te lezen dat uw shopervaring bij ons prima was. Echter gaan we natuurlijk altijd voor een 'uitmuntend' in plaats van een 'prima'. Bedankt daarom voor uw feedback, dat zullen we meenemen in ons continue proces van verbetering!