Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Noltes

Top service en erg mooi droog hout, na meting 8% vocht.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, wat fijn om te lezen dat het hout zo goed bevalt! Heel veel stookplezier gewenst!

Ralph Gijbels

Goed maar wel voortaan prijzig vergeken met voorheen

Jos Uivel

Levering niet volgens plan, Chauffeur stond op de verkeerde locatie en niet zoals was aangegeven in de bestelling aan de achterzijde van het huis. Vervolgens bleek dat mijn bestelling aangeleverd... Levering niet volgens plan, Chauffeur stond op de verkeerde locatie en niet zoals was aangegeven in de bestelling aan de achterzijde van het huis. Vervolgens bleek dat mijn bestelling aangeleverd was bij iemand anders. De volgende dag wel goed aangeleverd alleen ‘s ochtends ipv in de middag.

S.Hermsen

Mooi droog hout, een aanrader en snel geleverd.
zelfs met een palletwagen nog even door de achtertuin voor ons houthok geplaatst door de behulpzame en vriendelijke chauffeur, echt top!

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we enorm! Ik heb de complimenten doorgegeven aan onze vervoerder. Veel stookplezier gewenst!

Peter Rijkenberg

paul

Hout goede kwaliteit, maar € 60 voor levering is bizar

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te horen Paul dat het hout u goed bevalt! De kosten voor leveren met kooiaap zijn inderdaad hoger dan een reguliere bezorging, toch brengt het bezorgen met een kooiaap ook veel voordelen met... Fijn om te horen Paul dat het hout u goed bevalt! De kosten voor leveren met kooiaap zijn inderdaad hoger dan een reguliere bezorging, toch brengt het bezorgen met een kooiaap ook veel voordelen met zich mee. Veel stookplezier gewenst!

T de Jong

Hout is okee . maar wat naar is dat je een dag later bij een collega voor het zelfde hout en zelfde hoeveelheid 150 euro minder betaald dat doet veel pijn.

Reactie Haardhout.com:

Goedemorgen, bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u zo'n nare nasmaak heeft overgehouden aan uw bestelling. Ik zal u een e-mail sturen om dit verder met u door te spreken. We houden... Goedemorgen, bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u zo'n nare nasmaak heeft overgehouden aan uw bestelling. Ik zal u een e-mail sturen om dit verder met u door te spreken. We houden contact!

Arthur

Kwaliteit en levering prima, zoals gebruikelijk, prijsverhoging helaas significant te noemen.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te horen dat het hout van goede kwaliteit is, daar doen we het voor! Wij hopen ook dat de prijzen weer snel terug zijn op het oude niveau. Veel stookplezier gewenst!

Jeroen

Stipt op tijd, goede communicatie en helder wat er gebeurt. Product is te duur geworden dat wel.

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u zo te spreken bent over de communicatie! Wij hopen ook dat de prijzen snel weer terug zijn op het oude niveau.. Veel stookplezier gewenst!