Top service en erg mooi droog hout, na meting 8% vocht.
Reactie Haardhout.com:
Bedankt voor uw review, wat fijn om te lezen dat het hout zo goed bevalt! Heel veel stookplezier gewenst!
Bedankt voor uw mooie woorden, dat waarderen we enorm! Ik heb de complimenten doorgegeven aan onze vervoerder. Veel stookplezier gewenst!
Fijn om te horen Paul dat het hout u goed bevalt! De kosten voor leveren met kooiaap zijn inderdaad hoger dan een reguliere bezorging, toch brengt het bezorgen met een kooiaap ook veel voordelen met...
Goedemorgen, bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u zo'n nare nasmaak heeft overgehouden aan uw bestelling. Ik zal u een e-mail sturen om dit verder met u door te spreken. We houden...
Fijn om te horen dat het hout van goede kwaliteit is, daar doen we het voor! Wij hopen ook dat de prijzen weer snel terug zijn op het oude niveau. Veel stookplezier gewenst!
Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u zo te spreken bent over de communicatie! Wij hopen ook dat de prijzen snel weer terug zijn op het oude niveau.. Veel stookplezier gewenst!