Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Jan de Haas

Goede ervaring tot dit jaar 2022.
Goede ervaring tot dit jaar 2022.
Maar momenteel zie ik een prijsverhoging tov zelfde periode 2021 van maar liefst 120 % (!!!) voor bv een heel pellet berkenhout, dat k al jaren koop met een jaarlijkste prijsverhoging van max. 5% per jaar! Volstrekt belachtelijk, deze prijzen :-(

Fred

Vaak hout besteld dus ga er vanuit dat dit weer prima is.
De pallet zag er dit keer niet uit en was scheefgezakt en daardoor wankel.
Vooraf ben ik niet gebeld door de transporteur en wist...
Vaak hout besteld dus ga er vanuit dat dit weer prima is.
De pallet zag er dit keer niet uit en was scheefgezakt en daardoor wankel.
Vooraf ben ik niet gebeld door de transporteur en wist hij ook niet dat ons adres een wandelpad is en hij achterom moest rijden; iets wat ik bij het bestellen vermeld had.

Visser

Makkelijk bestellen op de site (staat hee fijn bij wat er op voorraad is) en snel geleverd.

Annemie

Alleen maar positief. Duidelijke webshop, leveringsdag te kiezen, accuraat en klantvriendelijk.

L. Veen

Wederom uitstekend

Justus Leerling

Prima zoals altijd

Monique Den Haag

Bestellen is eenvoudig, levering was snel (bijzonder in deze tijd van schaarste) en het geleverde hout is van hoge kwaliteit!

Theo Hettema

Ik heb witte pellets besteld, maar donkere gekregen. En ..... ze stinken enorm. Jammer, de vorige keer was het wel goed.