Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Huib den Ouden

Het hout was 2X zo duur als vorig jaar. Dat wisten we natuurlijk toen we het bestelden, no offence. De kwaliteit was echter veel minder. Veel kleine blokken en stammetjes. Levering was volgens... Het hout was 2X zo duur als vorig jaar. Dat wisten we natuurlijk toen we het bestelden, no offence. De kwaliteit was echter veel minder. Veel kleine blokken en stammetjes. Levering was volgens afspraak.

Ben

Goede en snelle aflevering. Klantvriendelijk

Nagtegaal

Fantastisch, iedere keer hout droog en naar wens dat er prachtig uitziet.

Tim Wismeijer

Al enkele jaren trouwe klant bij Haardhout.com. Bestel altijd een halve pallet, leveringen gaan altijd snel en het hout wat je ontvangt is schoon en netjes gestapeld. Chauffeur zet de pallet altijd... Al enkele jaren trouwe klant bij Haardhout.com. Bestel altijd een halve pallet, leveringen gaan altijd snel en het hout wat je ontvangt is schoon en netjes gestapeld. Chauffeur zet de pallet altijd keurig op de plek waar ik hem graag wil hebben, dicht bij mijn houthok zodat afstapelen ook zo gebeurt is. De prijs is pittig tegenwoordig maar bestellende, service en snelle levering maakt dit goed.

J D

Zeer goed. De afspraken van bezorging werden keurig nagekomen

Wim Schoolderman

haanstra

Prima, afspraken allemaal nagekomen

Adriaan

Snel en keurig geleverd. Prima transporteur met aardige, sociale en spraakzame chauffeur. Kratten keurig op de juiste plaats gezet.