Sander Roozendaal

Makkelijk online te bestellen, snelle levering en prachtig droog hout. Alles dezelfde maat dus ook goed te stapelen. Top! Ook voor de chauffeur geen probleem om de pallet op de juiste plaats in de... Makkelijk online te bestellen, snelle levering en prachtig droog hout. Alles dezelfde maat dus ook goed te stapelen. Top! Ook voor de chauffeur geen probleem om de pallet op de juiste plaats in de tuin te zetten.

Hout was snel ontvangen ondanks sneeuw en ijs. Nog nooit zo'n keurig gestapelde zending hout gehad!

Heel goed

Geen tips

Anneke

Goef

Uitleg welk houtsoort gemakkelijk en welke houtsoort moeilijk brandt

Bert

Uitstekend

web site graag wat rustiger en minder rommelig

Vof l,amour pur

Prima hout, netjes aangeleverd.
Alleen jammer dat de vervoerder het pallet niet op mijn gereedstaande kar wilde zetten.

Flexibelere vervoerder

G.Walvis

meer info over grootte en hoogte van vrachtwagen van de palletlevering. Meer variatie? De vrachtwagen kon niet langs ons huis. Moest op grindpad blijven staan waardoor de hele pallet kruiwagen voor... meer info over grootte en hoogte van vrachtwagen van de palletlevering. Meer variatie? De vrachtwagen kon niet langs ons huis. Moest op grindpad blijven staan waardoor de hele pallet kruiwagen voor kruiwagen verder moest worden vervoerd..

aad van der voort

Gert Wim

Zeer snelle en correcte levering! Aardige meneer die de pallet wel even achter mijn woning wilde zetten; scheelde mij veel sjouwwerk! Super.

Helemaal prima!