JW verheul

Duidelijke website, goede prijs en top hout

Geen verbeteringen

Eric

Mijn bestelling was beukenhout, 33 cm. Er werd schoon hout geleverd. Maar er zat nergens schors aan en dat bevreemdde me meteen. Erger was dat de branduur beduidend korter is dan het ovengedroogd... Mijn bestelling was beukenhout, 33 cm. Er werd schoon hout geleverd. Maar er zat nergens schors aan en dat bevreemdde me meteen. Erger was dat de branduur beduidend korter is dan het ovengedroogd beukenhout dat ik jarenlang bij een andere leverancier had gekocht. In zo’n 30 à 40 minuten is het helemaal opgebrand, zelfs met 3 blokken tegelijk. De klacht die ik indiende bij HaardhoutCompany werd afgedaan met de conclusie dat het een optelsom is van verschillende factoren, waaronder het extra droge hout dat deze firma levert, en dat “de weersomstandigheden significant kouder zijn dan de laatste jaren in januari”. Laat januari nou bij uitstek de geschikte maand zijn om je houtkachel lekker te stoken....
Voor € 330 voor een grote pallet kun je beter beukenhout bij de concurrent bestellen.

Neem de klacht die een klant indient serieus, ik heb niets aan een Jantje-van-Leiden-reactie.

Tamara Everts

Goede kwaliteit hout en netjes geleverd op afspraak.

Eveline van Lierop

Snelle service en goede prijs/kwaliteit !

Kingma

Prima,alles op tijd

Jack

Kwaliteit hout prima, geschikt om direct te stoken.

Klaas-Jan

Snelle bestelling en levering. Mooi gestapeld en droog hout in een krat. Ook transporteur is vriendelijk en behulpzaam.

Chris

dik in orde zo, stoere vrouw op de vrachtauto!!

Gerdie

Wauw wat een snelle en goede service. Zo blij met dit bedrijf en goede kwaliteit hout. Echt een aanrader voor iedere houtstoker.

Geen. Ga zo door

Chauffeur goed instrueren