Goed en snel bezorgd, word
Heel netjes afgeleverd

Gewoon zo doorgaan!

Frans van Rooijen

Ervaringen zijn uitstekend. Zowel de kwaliteit van de logistiek als de kwaliteit van het hout.

Het zou fijn zijn als je als klant meer kan bepalen over bezorgtijd dan wel al eerder kan worden geïnformeerd over de planning

Paul Jansen

Super snelle levering. TOP hout. Grote blokken. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Een aanrader.

Leverancier moet mail iets eerder verzenden. Pallet was er al en kreeg een half uur later bericht dat het zou komen ???

LG Wildervanck

Uitstekende kwaliteit hout!

Communicatie over aflevering; vervoerder kwam niet op het aangegeven tijdstip, maar pas 2 uur later

P. Oprinsen 040 2120887

Mijn bestelling is op een fiasco uitgelopen. Er was geen goed werkende pompwagen aanwezig. Dus nog niet eens op de stoep kunnen plaatsen. IK bijna 80 jaar met kleinzoon onnodig lang het hout moeten... Mijn bestelling is op een fiasco uitgelopen. Er was geen goed werkende pompwagen aanwezig. Dus nog niet eens op de stoep kunnen plaatsen. IK bijna 80 jaar met kleinzoon onnodig lang het hout moeten verplaatsen.

Ik had al in de gaten dat de samenstelling van het hout niet leek op op de afbeelding van de computer. Ik ontving 30% fijn aanmaak hout en 30% klein aanmaakhout en 40% redelijk grof haardhout. Dus... Ik had al in de gaten dat de samenstelling van het hout niet leek op op de afbeelding van de computer. Ik ontving 30% fijn aanmaak hout en 30% klein aanmaakhout en 40% redelijk grof haardhout. Dus een grote tegenvaller.

Suvaal jc

Netjes afgeleverd op tijd