Arjen Nieuwenburg

Zeer goed ,communicatie tot levering gewoon zoals je verwacht top, ik heb beuken hout besteld, het brand hartstikke goed

Schoen

Bestel al jaren niets te klagen

Bezorgen op zaterdag?

Positief

Je zou eigenlijk graag willen dat jullie een container gebruiken die opnieuw te gebruiken is , hout stoken is al niet best voor het milieu , alle kleine beetjes helpen

Bas de Korte

Prima zo

Sander de Lang

Na de levering van het hout bleken de aanmaak blokjes er niet bij te zitten. Na een mailtje werd dit direct opgelost en werden de aanmaakblokjes de volgende dag per post nageleverd. Goede service... Na de levering van het hout bleken de aanmaak blokjes er niet bij te zitten. Na een mailtje werd dit direct opgelost en werden de aanmaakblokjes de volgende dag per post nageleverd. Goede service zonder gedoe!

Hoewel mooie vlammen brandt het berkenhout heel snel weg. Dus de hout kachel moet heel vaak worden bijgevuld. Combi met zwaarder hout is wellicht beter.

Löbert

Prima product. Snelle service. Goed contact. Lossen problemen snel op.

De cadeaubon die beloofd werd bij het invullen van de reviewer kwam niet aan. Kijken of hierin alles goed gaat.

Mollenk

Prima, Prettig, Punctueel

Vooralsnog geen

jeroen

Super gemakkelijk bestellen en heel snel afgeleverd en op de afgesproken plaats de pallet neergezet

ik had mij aangemeld voor nieuwsbrief en dacht dat ik bij 1ste bestelling aanmaakblokjes zou ontvangen ivm code ' 1314AN'

V.Elbersen

Zeergoed

Vaste klanten korting geven

Matthijs

Netjes volgens afspraak, mooi en droog hout.