Erg te spreken over dit bedrijf. Bestellen is makkelijk, duidelijke info over de verschillende houtsoorten en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden mbt de status van je bestelling.

Ronald Daniels

Snelle levering en heerlijk droog hout. Pallet was tot de nok gevuld en wij kunnen er weer tegenaan. Aanrader.

Geen.

Paul Ridder

Afspraak = afspraak

Uitstekend

Zoals altijd, stipt volgens afspraak geleverd en kurkdroge houtblokken met het juiste formaat ?

Zou ik niet weten

Sperpe prijzen en netjes volgens afspraak geleverd. De transporteur had in eerste instantie een mail gestuurd dat levering tussen 8 en 18 uur zou zijn. Kan natuurlijk niet zo zijn dat ik de hele dag... Sperpe prijzen en netjes volgens afspraak geleverd. De transporteur had in eerste instantie een mail gestuurd dat levering tussen 8 en 18 uur zou zijn. Kan natuurlijk niet zo zijn dat ik de hele dag thuis moet blijven voor de levering. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat ze er rond 11 uur zouden zijn. Dit klopte goed.

Informatie over bezorgtijden van transporteur kan duidelijker.

SOHO HOUSE AMSTERDAM

Good

shop in the website. Better pallet

Franny

Helemaal top

Levering op datum van mijn voorkeur. Helaas was de tijd wat erg ruim genomen; tussen 8 en 18 uur.

Particulier

Levering keurig volgens afspraak