Goede service,
pallet vlak bij mijn houtopslag geplaatst

Er zal we heel veel (losse) schors aan het berkenhout. Dat moet ik apart opslaan en het is ook wel heel snel opgebrand!

Ik bestel hier al een paar jaar mijn hout omdat het altijd perfect voor elkaar is.

Ik had deze keer geen bevestiging email ontvangen, dus dat kan beter.

Correcte levering. Veel keuzemogelijkheden, klantvriendelijk en goede kwaliteit

wellicht lege pallet op enig moment ophalen?

Super goed geregeld geweldig goed droog hout
Dit bedrijf is een aanbeveling voor iedereen die goed brandhout wil hebben

Keijzer

Prima levering. Pallet netjes in de voor tuin geplaatst. Met mooi schoon en droog hout.

Eigenlijk niet.

C. van den Broek

Het houd is netjes gebracht en het klopt wat er op de website staat

Erik

Prima en goed geregeld

G . V. Haag

Fa van Heuvel die de pallets bracht was keurig op tijd!De chauffeur was heel voorzichtig met het lossen van de pallet en samen hebben we besloten dat er gelost kon worden aan het begin van het... Fa van Heuvel die de pallets bracht was keurig op tijd!De chauffeur was heel voorzichtig met het lossen van de pallet en samen hebben we besloten dat er gelost kon worden aan het begin van het garagepad en niet vlak voor de garage! Was dit wel gebeurd dan had dit schade aan ons dak en de beplanting gegeven! Het hout (berken en beuken) stookte prima en meete heel droog! Ja deze zending krijgt van ons alle lof!

Als er gebeld wordt wordt er beloofd om terug te bellen maar dat gebeurd niet!

Prima kwaliteit essenhout. Klantvriendelijk tijdens telefonisch contact voor levering en ook de bezorger was vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou het fijner vinden als ik avond voor levering al weet hoe laat hout geleverd wordt ipv pas ‘s ochtends op de dag zelf.

Goede en Snelle levering