Heldere en duidelijke communicatie. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Wellicht nog helder maken: voor xx:xx besteld is over twee werkdagen in huis oid. Tijdens het zoeken naar hout was dat mijn grootste onduidelijkheid, dus helderheid daarover zal zeker helpen bij... Wellicht nog helder maken: voor xx:xx besteld is over twee werkdagen in huis oid. Tijdens het zoeken naar hout was dat mijn grootste onduidelijkheid, dus helderheid daarover zal zeker helpen bij nieuwe klanten

Na een uitstapje naar een andere haardhout leverancier weer terug bij de haardhoutcompany. Naar volle tevredenheid, met name over de kwaliteit van het geleverde hout.

Wij hebben eenmaal een vervelende ervaring gehad met het leveren van het hout, dit wordt uitbesteed aan een transportbedrijf. Laatste keer geen klachten hierover.

M Voorvelt

Makkelijk besteld en op de gewenste dag aangekomen, al wist ik niet hoe laat het zou worden, dus helaas moest ik net weg, maar de twee kuub zijn keurig neergezet waar ik ze wilde, ondanks moeilijke... Makkelijk besteld en op de gewenste dag aangekomen, al wist ik niet hoe laat het zou worden, dus helaas moest ik net weg, maar de twee kuub zijn keurig neergezet waar ik ze wilde, ondanks moeilijke bereikbaarheid. Heel fijn!

Mogelijkheid om tijdstip van levering beter af te kunnen stemmen

Koeman

Als je iemand belt krijg je niet het gevoel dat je aardig geholpen wordt,

Lange track en trace. Je kan nu pas op de dag zelf kijken hoe laat de chauffeur komt.

Mooi hout en snel bezorgd

Fred klappe

Eerder bij een andere houtkleverancier essenhout besteld. Het hout van de haardhoutcompany is kwalitatief beter. Ook het gratis aanmaakhout was prettig. Ga zeker volgend jaar weer bij dit bedrijf... Eerder bij een andere houtkleverancier essenhout besteld. Het hout van de haardhoutcompany is kwalitatief beter. Ook het gratis aanmaakhout was prettig. Ga zeker volgend jaar weer bij dit bedrijf bestellen.

Geweldig droog berkenhout, goed aangeleverd stevig op pallet.
Geweldig droog berkenhout, goed aangeleverd stevig op pallet.
Aanmaakhout valt echter zwaar tegen niets zeggende zakken met weinig hout, in relatie tot de pallethout moet ik als nog aanmaakhout bij kopen (concurrent).

barten

Snel en klantvriendelijk

De logistiek is altijd een punt van aandacht. Afspraken qua tijdstip worden slecht gevolgd en wijken behoorlijk af!

Prima, netjes bezorgd en achterin de tuin neergezet.

Uitstekende service en keurige “on time delivery”