Patrick

Dit was mijn eerste bestelling, snel geleverd en kwalitatief goed hout!!

C. Steenstra

Goede ervaring

Alleen maar hulde !

john van kints

Er zitten veel te veel zware grote stukken tussen die ik eerst moet halveren

Besseling

Prima bestelling gaat goed.

Verder prima hoop dat ze de kwaliteit volhouden

Nelleke v.d. Berg

Het is mooi schoon hout dat goed brand.

Fred

Was mijn eerste bestelling, hout keurig op tijd geleverd, ziet er op eerste gezicht prima uit, moet nog de haard aansteken iets te warm tijdens deze zomermaanden.

Vlotte afhandeling en heldere info via de telefoon/ internet.
De bestelling kon je volgen en zou binnen 10.11 en 12.11 geleverd worden.
Vervolgens moesten we nog ruim 2 uur wachten. De...
Vlotte afhandeling en heldere info via de telefoon/ internet.
De bestelling kon je volgen en zou binnen 10.11 en 12.11 geleverd worden.
Vervolgens moesten we nog ruim 2 uur wachten. De chauffeur was zeer behulpzaam en heeft de situatie uitgelegd, waarom hij later was.
Wel lastig voor ons, want de tijd verschoof per 10 min. Dan onderneem je geen andere dingen.

Prima kwaliteit hout en goed verpakt. Nu nog wachten op de winter, als we het hout gaan branden.

Het volgen vd bezorgingstijd zou met bv 30 min mogen verspringen. I.p.v. elke 10 min. Zeker als je 12x 10 min de lading volgt.

Sinds enige jaren klant en tot nu toe altijd na tevredenheid.

Het zou handig zijn als je als klant de dag vooraf weet rond welk tijdstip het hout afgeleverd wordt. Je moet nu op de afleverdag eerst afwachten hoe laat ze gaan komen. Ook al mee gemaakt (niet dit... Het zou handig zijn als je als klant de dag vooraf weet rond welk tijdstip het hout afgeleverd wordt. Je moet nu op de afleverdag eerst afwachten hoe laat ze gaan komen. Ook al mee gemaakt (niet dit jaar) dat de melding van hoe laat men kwam leveren pas binnen kwam nadat het hout al was geleverd. Voor de klantvriendelijkheid (om rekening te houden met eventuele andere afspraken op een afleverdag) is het wenselijk om dit dus een dag vooraf te vernemen.

Snelle levering. Goede , meewerkende chauffeur.