Snelle levering, mooi droog hout, scherpe prijs

Remko Bakker

Na het bedrijf ontmoet te hebben in 2017 bij van Maanen in Barneveld tijdens een uitleg avond hoe een houtkachel te branden had ik al een goed gevoel bij het bedrijf.
Zelf vergiste ik me dat...
Zelf vergiste ik me dat ik hout besteld had bij Haardhoutcompany.nl maar dat bleek bij een concurrent te zijn.
Toen ik bij de laatste levering van het andere bedrijf echt veel zand op het hout meekreeg en ik na de klacht niets meer hoorde en er ook niets aan gedaan werd bedacht ik me al: eerstvolgende bestelling doe ik bij haardhoutcompany.nl. Makkelijke, duidelijke website. Prima afhandeling via de mail en tijdig leveren. Al was ik wel blij dat ik thuis was, anders had de pallet aan het begin van de straat gestaan. De chauffeur durfde namelijk pas bij goedkeuring van mij de oprit op te rijden. Nou niets aan de hand natuurlijk, deze ligt er namelijk al 30jaar in. Die gaat dus echt niet verzakken, haha.

Misschien dus alleen de vraag op voorhand dat ze de pallet de oprit op mogen rijden. Deze vraag misschien meenemen in de opdracht bevestiging.

H.H. Faber

Al jaren lang klant. Op aanbeveling van Harry Leenders, expert op het gebied van houtkachels. Nimmer ontevreden. Kwaliteit hout (essen) is prima en de klankbehandeling top. Alles op afspraak en... Al jaren lang klant. Op aanbeveling van Harry Leenders, expert op het gebied van houtkachels. Nimmer ontevreden. Kwaliteit hout (essen) is prima en de klankbehandeling top. Alles op afspraak en volstrekt duidelijk.
Voor mij de nummer één!

Geen. Houden zoals het is.

Makkelijk, vriendelijk!

Een aanrader.

N.v.t. ga zo door

Zeer klantvriendelijk

Hilster

Nou dat bedoel ik heb al eerder hout bij u besteld toen kreeg ik een doosje aanmaak blokjes gratis er bij. En nu moet ik eerst alles zonder aanmaak blokjes weg stoken en dan pas krijg ik wel een... Nou dat bedoel ik heb al eerder hout bij u besteld toen kreeg ik een doosje aanmaak blokjes gratis er bij. En nu moet ik eerst alles zonder aanmaak blokjes weg stoken en dan pas krijg ik wel een doosje aanmaak blokjes. Als ik weer bestel.Dat vind ik heel kinderachtig. De redenen dat ik juist bij u weer bestelde was juist voor die aanmaak blokjes. Dus ik bestel geen hout meer. Vg Hans Hilster 06 11246192

Lees mijn reactie

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Geachte heer Hilster, beste Hans,
Geachte heer Hilster, beste Hans,
dank voor uw reactie. Bij uw eerste bestelling heeft u via een kacheldealer als kado een omdoos aanmaakblokjes gekregen. Omdat we onze prijzen ook graag concurrerend willen houden en niet de beroemde sigaren uit eigen doos willen weggeven kunnen we dat niet bij elke bestelling doen. U had uiteraard wel een omdoos aanmaakblokjes mee kunnen bestellen echter dat heeft u niet gedaan. We vinden het jammer dat u om die reden geen hout meer bij ons wilt bestellen echter we wensen u veel succes en gratis aanmaakblokjes toe bij een collega.
Haardhoutcompany.nl
P.S. wellicht is het handig om uw mobiele nummer uit uw review te verwijderen.

Al jaren bestel ik een groot krat Essenhout in de maand mei voor het komende stookseizoen. Het zijn prima blokken en ik heb geen vervuilde schoorsteen.

Meer acties voor vaste klanten.

richard

Duidelijke website, snellen levering en prima hout!

Het geleverde berkenhout is zo goed gedroogd dat de schil los is van het hout.

Heel mooi gedroogd berkenhout, top!

Theo Groen

Prima service en afspraken worden nagekomen

Ga zo door