Wilco

Haardhoutcompany reageert en levert op tijd

Dagdeel afspreken was
Eerst mogelijk maar op het moment dat ik de vraag stelde koste het €35

Komt afspraken na, geen problemen met leveringen

Ron

Goed, geleverde hout van goede kwaliteit en mooi formaat.

Geen.

Hans

Twee jumbopallets met 30 resp 33 cm haardhout besteld met aflevering met drie dagen tussentijd. Twee ton hout in een dag verplaatsen was me net iets teveel.
Keurig gebeld met de vraag of per...
Keurig gebeld met de vraag of per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst was. Na uitleg gegeven te hebben was er alle begrip en de twee leveringen kwamen op de afgesproken tijden aan. Prima informatieverschaffing van transport onderneming.
Het beukenhout was vers en in de kern nog vochtig. Mooi hout om de hele zomer te zien en of wat door te laten drogen.
Het essenhout was oud en gortdroog. Direct stookbaar.
De pallets heb ik verzaagd tot aanmaakhoutjes.
Dit waren mijn bestelling twee en drie bij Haardhoutcompany en er zullen er meerdere volgen.

Vocht in beukenhout

MvB

Snelle en keurige levering van ons bestelde hout.
Mooi droog hout.

Helemaal goed product, wij zijn blij over.

Marieke

Op zich prima bedrijf maar het haardhout dat we hebben besteld is erg droog, de schors valt er ook vanaf.

Betere kwaliteit leveren, ook als het een aanbieding is. Vooraf hebben wij nog gebeld en telefonisch overlegd en werd er ook niet aangegeven dat het berkenhout zo droog en oud zou zijn. Het is goed... Betere kwaliteit leveren, ook als het een aanbieding is. Vooraf hebben wij nog gebeld en telefonisch overlegd en werd er ook niet aangegeven dat het berkenhout zo droog en oud zou zijn. Het is goed om te realiseren dat bij internet verkoop je de partij niet vooraf kunt bekijken.

Hans

Echt helemaal top! Dit was mijn eerste bestelling, dus ik was toch beetje wantrouwig. Stipt op de gewenste datum, precies op tijd en het hout is precies als op de foto. En het brandt top!

Niets

Goede kwaliteit hout

Anjo Froger

Zeer tevreden, prettig telefonisch contact en vlotte levering

Nee heb ik niet