peter verver

Topproduct en prima service

Rik

Berken en Essen besteld. Hout is van prima kwaliteit en goed droog. Meteen stookbaar. Uit ervaring weet ik dat dat niet bij elke leverancier het geval is. Bij Haardhoutcompany dus wel.

Contact met het bedrijf dat levert;
Contact met het bedrijf dat levert;
Aangegeven en bevestigd gekregen dat de levering met een bakwagen moest plaatsvinden vanwege de beperkte ruimte. Dat ging mis. De chauffeur kon mijn adres niet bereiken met de grote oplegger.
Aangegeven dat ik de dag erna niet thuis zou zijn met het verzoek het hout (2 pallets) onder de carport te zetten. Dat verzoek stond niet op de pakbon. Gelukkig dat de chauffeur mij belde met de vraag waar hij het hout neer moest zetten.

Bestelling haardhout (op advies van een vriend) gedaan en dat is goed bevallen. De haard brand nu prima !

de la Mar

Prima service en levering

Momenteel geen.

Bas

Voor 2e maal pallet hout besteld. Wederom keurig op tijd afgeleverd.
Goede kwaliteit hout, mooi droog!

Piet verkaik

Super droog hout snelle levering

Nvt

Renswoude

Goede website, praktische keuzehulp om te bepalen welk soort hout je wilt. Snelle levering. Het is niet het goedkoopste bedrijf, maar levert wel kwaliteit. Mooi droog schoon hout.

Niet voor bedrijf zelf, wel over het transportbedrijf dat het hout kwam brengen. De dubbele krat eikenhout (gewicht meer dan een ton!) werd met een palletwagentje uit de grote vrachtwagen gehaald... Niet voor bedrijf zelf, wel over het transportbedrijf dat het hout kwam brengen. De dubbele krat eikenhout (gewicht meer dan een ton!) werd met een palletwagentje uit de grote vrachtwagen gehaald en de oprit opgereden. Het wagentje kon het gewicht van het krat bijna niet dragen wat een paar keer vooreen gevaarlijke situatie zorgde omdat het krat dreigde om te vallen. Niet verantwoord.

Prima service. Snelle levering.

De blokken Essen zijn soms erg groot en de grootste blokken hadden wel wat kleiner gemogen

Wederom prima levering conform afspraak, mooi droog elsenhout, gelukkig nieuwjaar

Essenhout en eikenhout besteld

Informeer de klant proactief als de levertijd opschuift.