Paul

Prima voor elkaar en zeer mooi en droog openhaardhout, direct te gebruiken!

info over verloop order kan beter, m.n. als je bijv. bestelt voor over 5 of 6 dagen dan duurt het even voordat je feedback krijgt dat het bij jullie ook op deze wijze verwerkt is.

Judith

Prima. Kwaliteit van het hout is goed en service ook.

Jan

Mijn ervaring is super positief... ik verstook veel hout per jaar en ben altijd opzoek naar een betrouwbare partner. In het verleden bij anderen wel eens nat hout gehad (ondanks ovendroog vermelding... Mijn ervaring is super positief... ik verstook veel hout per jaar en ben altijd opzoek naar een betrouwbare partner. In het verleden bij anderen wel eens nat hout gehad (ondanks ovendroog vermelding op de website), maar dit hout, zo droog heb ik het nog nooit gehad... perfecte communicatie en bezorging! Een trouwe klant erbij..

Niets, ga zo door...

Snel en efficiënt. Behulpzaam bij ontvangsten. Zat wel wat berk bij het eikenhout...

Goede scheiding producten

Rob Verhagen

Goede communicatie .

Alles naar wens verlopen , dus geen verbeterpunten.

We zijn erg tevreden over het bestel proces en aflevering. Bestellen gaat snel en we kregen netjes status updates. De chauffeur nam de tijd om de pallet hout op de juiste plek te zetten in de carport.

Arie van Zuilen

In de loop van de jaren verschillende houtsoorten besteld. Altijd prima kwaliteit en dito levering.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

gewoon doorgaan met leveren van hout

Besuijen

Top bedrijf!!!