Ludy Atteveld en Herma van Buren

Snelle levering, geweldig goed hout, brand geweldig.

Al meerdere keren besteld en het is altijd goed!!! Snelle reactie bij vragen, een duidelijke en zorgvuldige levering en natuurlijk goed gedroogd hout...

Nelleke v.d. Berg

Essen hout gekocht. Levering kwam helaas in delen.

Zorg dat de bestelling in 1 keer komt, dan hoef ik niet 2 x thuis te blijven.

Site up to date houden, opnemen van getrommeld haardhout in het assortiment

Mario

Uitstekend, helaas is het niet de 3 kuub losgestord wat zei beweren.

Inhoud daadwerkelijk geven losgestort is dat 2.25 kuub

Mark

Zoals gewend een hele snelle, goede en correcte service.
Bestel nu al een aantal jaar een paar pallets per keer en elke keer is het zeer goed bevallen ga zo door met jullie service ????

Twee jaar geleden was mijn ervaring met dit bedrijf beter dan dit jaar, zie verbeterpunten.

De chauffeur wist ons huisnummer niet, moest ons bellen, terwijl dit wel was opgegeven.
Omdat het hout in de garage staat moest er een drempel overgegaan worden. De chauffeur zei dat hij niet een heftruck bij zich had (2 jaar geleden wel) en dat hij het hout niet over de drempel kreeg en de pallet dus maar buiten liet staan voor de garage. Omdat ik nog hout van de vorige pallet had bewaard hebben we dat als oprit en afrit bij de drempel geplaatst zodat de pallet met hout alsnog in de garage geplaatst kon worden. Wel is de , met betonverf behandelde , vloer beschadigd. Dus de tip die ik mee wil geven: informeer van te voren waar het hout geplaatst moet worden en of er drempels over moeten.

L Huuskes

Snelle en goede levering.

Snelle bezorging, heldere afspraken, precies neergezet waar je het wil hebben. Prima prijs ook.

Zeer goed