Vriendelijk, behulpzaam.

Afleverafspraak. In vergelijking met vorige twee jaar kreeg ik pas op de dag van levering te horen hoe laat de levering zou plaatsvinden. Dit is onhandig en klantonvriendelijk omdat je niet vooraf... Afleverafspraak. In vergelijking met vorige twee jaar kreeg ik pas op de dag van levering te horen hoe laat de levering zou plaatsvinden. Dit is onhandig en klantonvriendelijk omdat je niet vooraf (al is het maar een dag vooraf) kunt instellen op hoe laat men komt en of ik eventueel iemand moet regelen die op dat moment thuis is.

Alain

Snel en goed

Andre Heuvel

Snelle service en erg vriendelijk geholpen.

Mob

Betrouwbaar, doen wat ze beloven, dit was de 4e keer dat we hout afnamen en nog steeds perfecte service en zeer goede kwaliteit....een aanrader!

Buurman & Buurman Groningen

Top kwaliteit hout! Vriendelijke en snelle service.

Jaap

Nog geen ervaring, dit is de eerste keer

Geen verbeterpunten

Klappe

Goed product, snelle levering. Transpirteur kijkt hoe hij het dichtste bij kan komen. Top!

Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf
Ze doen wat ze beloven en dat waarderen we erg, en de mensen zijn vriendelijk ook heel belangrijk..

Fam. Sijtzel

Wij hebben met dit bedrijf goede ervaringen.
Het haardhout dat door ons werd besteld is keurig op tijd geleverd.
Netjes verpakt in een grote krat. Inderdaad de beloofde hoeveelheid. Wij hebben met dit bedrijf goede ervaringen.
Het haardhout dat door ons werd besteld is keurig op tijd geleverd.
Netjes verpakt in een grote krat. Inderdaad de beloofde hoeveelheid.
Het hout is gortdroog dus je kan gelijk stoken.
Zijn zeer tevreden.

Luna

Wij hebben de jumbo beuken pallet voor campvuur en de droog easy pallet voor kachel, plus netzakken aanmaakhout besteld, levering kwam binnen een week. Kwaliteit hout is prima.