Loomans Kachels & Openhaarden Eindhoven

Prima firma, snelle levering en goede afspraken.

Uitstekend

verpakking lijkt goed maar het was een hele klus om de verpakking te ontmantelen en af te voeren. Behalve de pallet (hergebruik) een hoop gedoe

Alles prima in orde!

Nvt

Hans

Uitstekende service en goe gedroogd hout. Met een kooi aap is een jumbo pallet ons grindpad op gereden en op se juistebrk neergezet. We hebben er niets meer aan hoeven dien, behalve stoken?

Herma

De eerste keer dat wij besteld hebben. Makkelijk via internet en e-mail. Duidelijk wanneer het hout afgeleverd zou worden.

Geen, op dit moment.

Suzanne

Gied

Kiezen voor bezorging op een gewenst dagdeel. Ochtend/middag.

Was zeer goed

Nancy de Vries

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ze geven goede informatie en je wordt netjes te woord gestaan. Het minpunt vond ik dat de chauffeur de pallet niet op ons pad wilde zetten omdat hij bang wad... Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ze geven goede informatie en je wordt netjes te woord gestaan. Het minpunt vond ik dat de chauffeur de pallet niet op ons pad wilde zetten omdat hij bang wad dat de pallet zou omvallen. Pas na behoorlijk aandringen en nadat ik de buurman had gevraagd te helpen zette hij het hout op mijn pad. Gelukkig was ik thuis anders had hij het zo op de openbare weg gezet en de boel geblokkeerd. Dit heeft echter niets te maken dat het hout van prima kwaliteit is.

Snelle levering, prima kwaliteit van het gekochte hout.

Frank

Voor de eerst keer bij Haardhoutcompany besteld. Zal zeker de volgende keer weer hier bestellen.

Ik heb geen verbeterpunten