E. Van Rijswijk

Goede service en snel geleverd. Houden zo!

De grootte van het hout was dit keer beter den mijn eerste bestelling. Daar zaten veel kleine stukken in. Wil graag merendeel grote blokken. Kleinere mogen er ook tussen zitten, maar het moet niet... De grootte van het hout was dit keer beter den mijn eerste bestelling. Daar zaten veel kleine stukken in. Wil graag merendeel grote blokken. Kleinere mogen er ook tussen zitten, maar het moet niet teveel zijn., zoals de eerste keer.

Prima, goede nette bezorging en goed brandend hout (droog)

Hugo Polderman

Haardhoutcompany is een non-nonsense bedrijf met een overzichtelijk assortiment. Bestellingen worden professioneel uitgevoerd van opname tot levering en follow-up.

Ga vooral zo door.

Wij zijn buiten gewoon te spreken over de kwaliteit van het het openhaardhout en de manier zoals het wordt aangeleverd.
Wij zijn wat ouder en daarom is het belangrijk dat de manier van het aan...
Wij zijn wat ouder en daarom is het belangrijk dat de manier van het aan leveren van het hout geheel tot aan de deur is , bij wijze van spreken tot aan de open haard ,prima!!

Lagere prijs!

Zeer open en terzake kundig

Goede kwaliteit hout niet goedkoop. Goede bezorging en snelle levering

Betere informatie over bezorging op de dag van bezorging (verwachte tijd, is bezorgd etc).

Erik

Jose Gonzalez

Wij zijn zeer tevreden met uw product en blijven klant!!!

H.J.P. Bakker

Prachtig hout. Makkelijk te stapelen door de gelijke afmetingen. Het brandt heel mooi. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat, en dat zie je niet vaak tegenwoordig. And last but not least: bedankt... Prachtig hout. Makkelijk te stapelen door de gelijke afmetingen. Het brandt heel mooi. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat, en dat zie je niet vaak tegenwoordig. And last but not least: bedankt voor de leuke kaart. Uw product is zeker een aanrader!