Geert

Uitstekend geholpen door Haardhoutcompany.nl.

Ik heb een pallet gedroogd berken besteld. Vlo geleverd en prima kwaliteit. Aanrader!

Jan Vermeijs

Zeer klantvriendelijk!

Peter Markus

Onze ervaring is erg positief alleen de bezorging ging niet geheel vlekkeloos!

Bij de bezorging is het misschien beter even te kijken waar iemand woont b.v.b. wij wonnen onder aan de dijk dit is allemaal schuin en scheef dus de chauffeur had erg veel moeite om de palet op zijn... Bij de bezorging is het misschien beter even te kijken waar iemand woont b.v.b. wij wonnen onder aan de dijk dit is allemaal schuin en scheef dus de chauffeur had erg veel moeite om de palet op zijn plaats te krijgen met als gevolg dat de palet kapot is gegaan en ik hem noodgedwongen leeg heb moeten halen anders zou hij uit elkaar en omgevallen zijn plus het was voor de chauffeur bijna niet te doen met een handpomp wagen!!!

Alles goed zoals aangegeven door de leverancier van onze haard.
Hout kwaliteit goed en goed droog
Konden afspraak niet na komen maar daar werd goed over gecommuniceerd.

Iets meer flexibel in geval van aflevertiijdstip na verandering van dag door leverings problemen . Alles is goed gekomen maar was niet planbaar voor ons.

Goeie communicatie en afwikkeling

het formaat waarop gekloofd is had beter gekund, zitten veel blokken tussen van buitenformaat die moeilik te stoken zijn

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling! Hout is goed kwaliteit, levering ging perfect en vriendelijk service.

Hans v G

Heerlijk haardhout, brandt zoals verwacht,, goedkoopste aanbieder, prima levering op exact juiste moment.

Dankzij Haardhoutcompany heb ik een hoop hout voor de deur en zitten we er...

Dankzij Haardhoutcompany heb ik een hoop hout voor de deur en zitten we er heerlijk warmpjes bij.

Zou het niet weten

Prima, leveren wat ze beloven

Samen even kijken hoe we de pallet wat verder de tuin in kunnen rijden, door een glad pad wilde het wieltje van de pompwagen niet verder waardoor de poort niet dicht kon.

Wouter van de Kamp

Heerlijk! Flexibel en tot in de voortuin geleverd!