ron hooyman

Prima ervaring alles word snel geregeld

Jan de looze

Goed droog hout (Essen) en keurig op de pallet, wel veel kleine stukjes en dat brand dan wel wat te makkelijk weg.
Keurig op tijd geleverd.

Grotere stukken hout!

Prima!

Familie Jansen

Prima ervaring, altijd snel en goed. Levering tot in de schuur, heel fijn.

Naast de datum ook zelf een tijdstip van voorkeur aan kunnen geven

Hans

Prima hout, gemakkelijk klein te krijgen pallet, In tegenstelling tot de 123-hout "collega" GEEN schimmel en GEEN wespen in het hout, dus écht oven gedroogd. Tevens mooi klein gekloofd wat ook weer... Prima hout, gemakkelijk klein te krijgen pallet, In tegenstelling tot de 123-hout "collega" GEEN schimmel en GEEN wespen in het hout, dus écht oven gedroogd. Tevens mooi klein gekloofd wat ook weer beter brandt.

plastic dek zeiltje plaatsen in geval de pallet op regendag wordt afgeleverd.

van Niekerk

Levering volgens afspraak! De pallet/ krat is zelfs helemaal door de poort in de tuin gezet. Top!!
Het hout is mooi droog en strak gestapeld in krat. Conclusie: prima maar wel prijzig!

Prijs

Y. Schatorje

Levering was top. Ik was niet thuis maar hebben het netjes achter de poort neergezet.! Ik heb een jumbokrat beuken bestelt, het fijnste hout dat ik tot nu toe heb gehad. Ontbrandt goed en een zeer... Levering was top. Ik was niet thuis maar hebben het netjes achter de poort neergezet.! Ik heb een jumbokrat beuken bestelt, het fijnste hout dat ik tot nu toe heb gehad. Ontbrandt goed en een zeer hoog rendement! Super.

J. Plaats

Levering werd op de straat gepleurd terwijl ons houthok vrij toegangkelijk is. Argument Berser Transport: dan moet je je straatje maar beter straten.
Helaas gaat dat niet op aangezien er al...
Helaas gaat dat niet op aangezien er al vaker pallets vol met hout over dat straatje heen gegaan zijn.
Voor ons de laatste bestelling bij Haardhoutcompany

De levering is ronduit slecht.

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Geachte heer Plaats,
Geachte heer Plaats,
We vinden het jammer dat de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Soms kan de pallet niet geplaatst worden op de door u gewenste locatie. Toen bleek dat de levering niet op de door u gewenste plaats gezet kon worden en u ook, zonder een klacht of vraag te stellen direct deze review plaatste hebben we direct geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit te bespreken en om u een alternatief te bieden. U reageerde echter niet op onze telefonische verzoeken (voicemails), alsook niet op de aan u gestuurde mail. Met name dat laatste betreuren we zeer omdat u ons wel op een aantal punten zeer slecht beoordeeld terwijl we daarvoor wel het nodige gedaan hebben.
We wensen u veel stookplezier.
Haardhoutcompany.nl

Zeer tevreden

Bezorger kreeg de pallet niet de oprit op
Te licht transport materiaal
Niet echt erg