Guus Delen

Verassend goed en persoonlijk

tot zover geen

Hagenbeek

Door onze haardleverancier werden we getipt op dit bedrijf: hij heeft niet overdreven... Snelle levering, behulpzame chauffeur, en een prima kwaliteit hout. Heldere communicatie en een persoonlijk... Door onze haardleverancier werden we getipt op dit bedrijf: hij heeft niet overdreven... Snelle levering, behulpzame chauffeur, en een prima kwaliteit hout. Heldere communicatie en een persoonlijk bedankkaartje achteraf. We weten waar we voortaan ons hout bestellen!

Eh....

M Geluk

Goed droog hout. Dat is het belangrijkste.
Verder kregen we wat afgesproken is.

Jan

Eerste bestelling gedaan. Wijziging daarop was geen probleem. Prima service, pallets netjes onder carport geplaatst, zoals afgesproken.

We hebben al jaren een houtkachel, stookten het hout uit de netjes van de bouwmarkt. Maar via de site van Haardhoutcompany hebben we een bewuste keuze voor hout gemakt. Omdat we nooit meer dan twee... We hebben al jaren een houtkachel, stookten het hout uit de netjes van de bouwmarkt. Maar via de site van Haardhoutcompany hebben we een bewuste keuze voor hout gemakt. Omdat we nooit meer dan twee of drie blokjes tegelijk branden adviseerden ze ons berkenhout. Wat zijn we daar blij mee (ruikt lekker, brandt goed). Keurig op de afgesproken dag geleverd, mooi droog hout in brandklare blokken. En de verpakking hebben we gebruikt als aanmaakhout.

Erik

Door de goede voorlichting per houtsoort is het makkelijk om tot de juiste keuze te komen.
Door de verschillende formaten van pallets kun je precies een keuze op maat maken.

J Gieselbach

Ik stook al jaren hout. Heb in de jaren al heel wat hout leveranciers gehad. Maar hier bij haardhoutcompany vind ik wat ik zoek . Vriendelijkheid , raadgevend , snelle levering , en kwaliteit hout.... Ik stook al jaren hout. Heb in de jaren al heel wat hout leveranciers gehad. Maar hier bij haardhoutcompany vind ik wat ik zoek . Vriendelijkheid , raadgevend , snelle levering , en kwaliteit hout. Gewoon weg super.

Voormij mag het gewoon zo blijven

Ik zit weer heerlijk voor de kachel met een prachtig vuurtje. Dit hout brandt echt als een tierelier!7

Co van der Meer

Goeie service in alle opzichten en prima kachelhout!
Lukt ze telkens weer.

Op dit moment heb ik geen verbeterpunt voor deze zaak.

Chauffeur moet instructies beter lezen. Pallet stond op parkeerplaats , dat was wel onhandig