Fred Kreuse

Haardhout is van prima kwaliteit. Goed gedroogd en brand vlot.

Verduidelijken van de grote haardhoutblokken.

Gerrit Olthof

Goede site. heldere, eerlijke informatie, snelle levering

bij het inloggen kwam de vorige bestelling als huidige bestelling naar voren. daar dus wel goed uitkijken

Erica

Voor de 2e keer hout besteld. Goeie service en mooi droog hout. Wat ik erg kan waarderen is het kaartje in de bus als bedankje. Hoeft niet, maar is wel net de finishing touch. Dat maakt het net even... Voor de 2e keer hout besteld. Goeie service en mooi droog hout. Wat ik erg kan waarderen is het kaartje in de bus als bedankje. Hoeft niet, maar is wel net de finishing touch. Dat maakt het net even wat persoonlijker.

Bij het zoeken naar welke houtsoort je wil hebben, komt de essen wel erg vaak naar boven.
Mijn ervaring is echter dat als je berken en eiken combineert, je de haard met de berk snel aan heb (hier door is je rookkanaal snel opgewarmd) en het eiken brand traag waardoor je langer met het hout kan doen.

Goed en snel

Helena roelands

Heel erg goed .alles was perfect geregeld.

Uitstekend, snelle reactie en prima levering

Chauffeur zou zich melden. Is niet gedaan.

Jan van Dijk

Handig

ALS je een kooiaap bij besteld , dit gelijk verwerken op de begin bestelling, nu moet je achteraf nog de kooiaap betalen.

Ed

Keurige pallet mooi gestapeld hout

Sandra

Prima service. Hout werd op een pallet op de goede plek achter het huis gereden.
Mooie blokken droog hout.
Volgende dag geleverd.