Prima alles op tijd en het produkt voldoet aan de verwachtingen
Bakker
Zeer goed. Bestelling werd iets later geleverd dan geplant, maar werd netjes vooraf gebelt.
L norsje
Wederom prachtig haardhout geleverd. Chauffeur pallet keurig op de plaats gezet. Nu genieten van ons kacheltje. Tot het volgend stookseizoen maar weer
I van der Sande
Heel goede ervaring. Geleverd volgens afspraak. Netjes verpakt, en prachtig hout. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Geen.
Wel lastig telefonisch contact te hebben maar via mail correct en snel. Levering op afspraak. Kwaliteit dat gene wat beloofd is Prima
N. Scholte
Onze eerste houtbedtelling ooit. Uit het ruime aanbod gekozen voor HaardhoutCompany .nl Doorslaggevend was de klantvriendelijke behulpzame en ontspannen reactie bij mijn telefonische...Onze eerste houtbedtelling ooit. Uit het ruime aanbod gekozen voor HaardhoutCompany .nl Doorslaggevend was de klantvriendelijke behulpzame en ontspannen reactie bij mijn telefonische contact.