Fokke

Via internet 43 cm essen houtblokken besteld. duidelijke website. Voorkeursdatum aflevering opgegeven en via mail kwam op de leverdatum mail met richttijd levering. Keurige chauffeur die zijn best... Via internet 43 cm essen houtblokken besteld. duidelijke website. Voorkeursdatum aflevering opgegeven en via mail kwam op de leverdatum mail met richttijd levering. Keurige chauffeur die zijn best gedaan heeft mee te denken hoe pallet toch achter huis te plaatsen. Prima houtblokken, lekker zware stukken, vrijwel geen slecht stuk er bij. Het kost een centje maar dan krijg je ook wat! Nog navraag gekregen of alles ok was. Prima!

Keurig op tijd geleverd en de chauffeur was zelfs bereid om de pallet voor de houtberging te rijden. We zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van het hout

Dik

Wijchers

Snel, correct, and op tijd. Volgende keer zeker weer!

In tegenstelling tot anders jaren valt de schors te vaak van de houtblokken af. Dat is vervelend met stapelen en met stoken. Beetje te lang gedrogen?

Fred Polman

Ik ervaar het als een keurig bedrijf; komen hun afspraken na

Moest betalen om het hout in de ochtend te laten bezorgen.
Eerlijk is eerlijk, de houtcompany is zeker niet de goedkoopste en dit soort wensen moet gewoon gratis zijn

Arnold van Rossum

Ik was ontevreden over mijn vorige openhaardhout leverancier. Ik ben online gaan shoppen. Ik kwam op de website van Haardhoutcompany te terecht. Een duidelijke objectieve website over de keuze van... Ik was ontevreden over mijn vorige openhaardhout leverancier. Ik ben online gaan shoppen. Ik kwam op de website van Haardhoutcompany te terecht. Een duidelijke objectieve website over de keuze van welk openhaardhout het beste bij je type openhaard past. Ik heb voor beukenhout gekozen. Ik heb mooi schoon en lekker ruikend beukenhout, zonder afval en houtsplinters , ontvangen. Terwijl ik type brand de openhaard voortreffelijk! Ik stuur daarvan een foto!

Voor de tweede maal hout voor de kachel besteld bij dit bedrijf

Aflevering ging bijzonder moeizaam. Chauffeur was uiterst onhandig en gaf de levering bijna op....terwijl het vorig jaar probleemloos verliep. Ik weet dat Haardhoutcompany dit niet zelf doet, maar... Aflevering ging bijzonder moeizaam. Chauffeur was uiterst onhandig en gaf de levering bijna op....terwijl het vorig jaar probleemloos verliep. Ik weet dat Haardhoutcompany dit niet zelf doet, maar het is wel het enige contact dat je met het bedrijf hebt. Dus belangrijk.

Jack Gieselbach

Altijd op tijd en vriendelijke mensen.

Koopmans Nick

Vriendelijk en attent geholpen.

Goed en gemakkelijk

Product omschrijvingen lijken erg op elkaar. IK vond het hout wat aan de korte kant. Mag van mij 10 cm langer