Rob Groen

Prima. Op tijd geleverd, nette service.

Nee, houden zo.

Ekker

Na mijn eerste bestelling enkele jaren geleden weer hier een bestelling geplaatst. Enkele dagen na bestelling en betaling ontvang ik een reclamemail. Als ik nu bestel ontvang ik een paar zakken... Na mijn eerste bestelling enkele jaren geleden weer hier een bestelling geplaatst. Enkele dagen na bestelling en betaling ontvang ik een reclamemail. Als ik nu bestel ontvang ik een paar zakken gratis aanmaakhout. Leuke actie nadat je net al besteld hebt. Een mail gestuurd naar de mogelijkheden om alsnog van de actie gebruik te maken levert een korte reactie op. Als ik bijbetaal wordt mijn order aangepast en val ik in de actie..deze zou nu alleen op de grote pallet zitten en niet op de easypallet. Niet gedaan dus.
De week voor levering wordt ik gebeld. Ze hebben zich verteld en mijn hout is er niet, duurt wat langer. Dit speelde bij mijn eerste bestelling ook. Er wordt aangeboden gratis een upgrade naar beukenhout te doen. Hiervan gewaardeerd gebruik gemaakt.
Als ik later de website en de reclamemail bekijk bleek de actie wel op mijn bestelde easypallet van toepassing te zijn geweest..

Reclamemailingen direct na je bestelling sturen is niet sterk. Ook het voorraadbeheer kan beter. Hoewel ik geen haast had bleek de week voor levering mijn pallet toch niet op voorraad te zijn.

Reactie Haardhoutcompany.nl:

Geachte,
Geachte,
Het sturen van een aanbieding aan klanten die besteld hebben maar nog niet geleverd is wellicht niet sterk echter op deze wijze stellen we klanten nog wel in de gelegenheid een nieuwe keuze te maken. Het alternatief is dat we niks zeggen maar dat is niet onze stijl.| We hebben u aangeboden om uw bestelling (die niet in de actie zat)nog voor u om te zetten naar de aanbieding. U bestelde een easy pallet en de aanbieding gold voor een grote pallet. We hebben u gevraagd het prijsverschil tussen de easy pallet en de grote pallet bij te betalen waardoor u wel in aanmerking kwam voor de tijdelijke actie. U wenste hiervan geen gebruik te maken.
Met betrekking tot onvoldoende voorraad op het moment van levering zijn we het met u eens dat daarvoor verbetering mogelijk is. We hebben u daarvoor een upgrade naar een duurdere houtsoort aangeboden waarvan u gebruik heeft gemaakt.
We wensen u veel stookplezier.
Haardhoutcompany.nl

GEWELDIG!!!

Vooral zo blijven doorgaan.

peter verver

Fijne aflevering tot in de tuin.
top-hout. echt droog en mooi gezaagd / gestapeld
alles naar wens. kost iets maar dan heb je ook iets

Wiltink

Duidelijke website. Goede en juiste informatie

niet

Prima openhaardhout goed droog direct te stoken

Geef beter weer hoeveel je geleverd kijgt dit voorkomt teleurstelling

Pieter Jaarsma

De bezorging van de pallet essen hout was zo als ieder jaar perfect.Ik geniet iedere dag met mijn 91 jaar van de warmte
en de rustige vlammen van de hout kachel.Hoop dat nog vele jaren zullen...
en de rustige vlammen van de hout kachel.Hoop dat nog vele jaren zullen volgen .Gr.Jaarsma.

Geen.

Jacco hulleman

Snelle levering en goed hout

D van Lierop

Ondanks verschuiving van de levertijd, zeer keurig afgehandeld, nette levering.