Sterke focus op service en dat merk je :-)

M. Buijs

Vriendelijke benadering an de telefoon

Ik betaal 12 euro extra voor bezorging op een bepaalde tijd. en aan de telefoon wordt tijdens het bestellen aangegeven dat er alleen in de morgen wordt bezorgd en dat ik vroeg in de morgen van... Ik betaal 12 euro extra voor bezorging op een bepaalde tijd. en aan de telefoon wordt tijdens het bestellen aangegeven dat er alleen in de morgen wordt bezorgd en dat ik vroeg in de morgen van bezorging de exacte bepzrgtijd dor zal krijgen. Echter dan wordt er alleen maar doorgegeven dat er voor 1200 ur wordt bezorgd. Ik snap dan niet waar ik de 12 euro voor betaal?

P.H.Vergeldt

Snelle bestel afhandeling, goede kwaliteit

afspraak is afspraak

Kroone

Mijn ervaring met haardhout company is redelijk goed.

Toen ik vrijdag belde of mijn bestelling op voorraad was en of dit maandag geleverd kon worden kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die steeds moest lachen. Als je de slappe lach hebt dan kan dat,... Toen ik vrijdag belde of mijn bestelling op voorraad was en of dit maandag geleverd kon worden kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die steeds moest lachen. Als je de slappe lach hebt dan kan dat, maar geef dit dan aan en biedt je excuses dan aan. Nu had ik het idee dat ik werd uitgelachen... en blijf ik hier een raar gevoel aan overhouden.

Prima bedrijf.

Commercieelbewustzijn

Zeer positief

Snelle levering. Superhout. Niets dan lof!

Dijkstra

Omdat we net een nieuwe kachel hebben gekocht waren we opzoek naar een leverancier van hout. De kachel staat op de tweede verdieping, dus een pallet met haardhout in zakken was ideaal. Het hout is... Omdat we net een nieuwe kachel hebben gekocht waren we opzoek naar een leverancier van hout. De kachel staat op de tweede verdieping, dus een pallet met haardhout in zakken was ideaal. Het hout is goed droog en schoon. Prima service

Fam Jansen, Hoogkerk

Wederom bij haardhoutcompany het hout besteld, net als vorige keer ook. Ook de chauffeur was een prima kerel, dacht even mee om de laadklap over het gras te leggen waardoor het lossen perfect... Wederom bij haardhoutcompany het hout besteld, net als vorige keer ook. Ook de chauffeur was een prima kerel, dacht even mee om de laadklap over het gras te leggen waardoor het lossen perfect verliep.

Jaap Kool

Hout besteld via internet, kreeg snel de bevestiging. op dag van levering kreeg ik een sms dat het vanaf 11.00 uur bezordt zou worden en om 11.15 had ik het hout. prettige chauffeur en er werd snel... Hout besteld via internet, kreeg snel de bevestiging. op dag van levering kreeg ik een sms dat het vanaf 11.00 uur bezordt zou worden en om 11.15 had ik het hout. prettige chauffeur en er werd snel gelost. Helaas was de poort niet vlak genoeg anders had het hout bij de poortdeur gestaan. Helemaal top.

niet onoverkomelijk maar zou prettig zijn als er ook op zaterdag geleverd kan worden, scheelt weer een vrije dag.