mpbuitenhuis

Eerlijk, snel doen wat ze beloven, zeer goede kwaliteit essen hout

n.v.t.

Peter Markus

Zeer plezierig samen werken gaat vlotjes

Klein puntje krat erg beschadigd moeten herstellen anders valt het hout er uit

Joyce Rensen

Haardhout company heeft mij geweldig geholpen met het kiezen van de juiste soort hout. Binnen 2 dagen was dan ook de bestelling geleverd zoals beloofd en de kwaliteit was ook zoals verwacht.

Misschien de klant op de hoogte stellen van grote vertragingen van de chauffeur, zodat de klant hier rekening mee kan houden (ruim een uur, niks aan te doen maar handig om te weten).

We hebben al eens eerder bij de Haardhoutcompany besteld en toen behoorlijk tevreden geweest. Vlak voor de bestelling kregen we een email met een aanbieding, bij een pallet van € 325,- kregen we 5... We hebben al eens eerder bij de Haardhoutcompany besteld en toen behoorlijk tevreden geweest. Vlak voor de bestelling kregen we een email met een aanbieding, bij een pallet van € 325,- kregen we 5 zakken aanmaakhout en aanmaakblokjes 'cadeau'. Bij de levering bleek dat de levering niet hetzelfde was als de 'gewone' pallet van € 325,- maar een kleinere met kleinere blokken hout. Voel me wel een beetje te grazen genomen. Weet niet of ik weer opnieuw zal bestellen

Eerlijk zijn over de aanbiedingen helpt een hoop als je klanten langer aan je wil binden.

Very good.

Web site not in English language, not possible to order half pallet of the wood I wanted, price a bit higher than market

Uitstrkend

Tijd van aflevering eerder communiceren en niet op de dag van levering

Prima ervaring. Snelle levering conform afspraak. Leuk om na levering kaart te ontvangen met bedankje.

Geerten Koolen

Klantvriendelijk en uitstekend product. Met buiten bbq bereid ik mijn eigen houtskool (met essenhout) voor en heb perfecte (hoge) temperaturen.

Geen. Vooral doorgaan!!

Netjes vriendelijk volgens afspraak

Sander Bieling

Ook bij een klacht probleemloos geholpen. Top!