Snelle service. Alles netjes geregeld.

Tjaskko van Eijnatten

Zie beneden

Uit de informatie op de website trok ik de conclusie dat de door mij bestelde jumbopalet vergelijkbaar was met 3,75M3 los gestort hout. Na jarenlang los gestort hout besteld te hebben nu voor de... Uit de informatie op de website trok ik de conclusie dat de door mij bestelde jumbopalet vergelijkbaar was met 3,75M3 los gestort hout. Na jarenlang los gestort hout besteld te hebben nu voor de eerste keer een palet. Helaas kwam mij verwachting niet uit. Geleverd werd 2-2,5M3 hout. Op zich prima maar dat maakt de prijs per M3 wel erg hoog.

Marjolein

Super webshop en snelle perfecte levering! Volgende keer weer via deze weg. Het hout is super gestapeld en brand super in de braai!! Perfecte kolen om op te koken en geeft intense warmte af! Echt... Super webshop en snelle perfecte levering! Volgende keer weer via deze weg. Het hout is super gestapeld en brand super in de braai!! Perfecte kolen om op te koken en geeft intense warmte af! Echt een aanrader.

Marjolein

Mooi hout, stipt geleverd. Nette en vriendelijke chauffeur.

De krat zelf is wel een ramp om te slopen. Zit heel stevig in elkaar. Ik zou het fijn vinden als jullie die volgende keer ook weer zouden komen ophalen.

Snelle levering van top kwaliteit,mheldere website, ondersteuning in keuze maken

God! Snel en leveren wat je gekocht hebt.

G-J Rebel

Stipt volgens afspraak een zeer nette palet hout

Twee dagen van tevoren meedelen hoe laat de auto er ongeveer is.

Snelle vriendelijke levering.

Er staat niet op de pallet wat voor soort hout er geleverd is , bijvoorbeeld , eiken, essen etc,

J.Elshoff