R. Over

Sinds een jaar bestellen we ons haardhout bij haardhoutcompany.nl tot volle tevredenheid. Kwaliteit van het hout is goed en de levering supersnel.

nvt

LvE

Internetshop met persoonlijke aandacht.

J van der Waard

Voorlopig hebben wij voor de eerste keer besteld en het eikenhout netjes volgens afspraak ontvangen. Maar hoe het in de openhaard gaat branden zullen wij nog ondervinden.
Indien U daar prijs...
Indien U daar prijs op stelt zullen wij dit mededelen.
met vr.gr.

nog geen

Niet goed. Ik had een probleem en ik kreeg het idee dat jullie je heel erg van de domme hielden en jullie waren ook absoluut niet met me mee aan het denken of bezig met klantvriendelijkheid.

Geef op de site aan dat bepaalde palets niet Door de deur kunnen.

Erik Horstink

Van bestelling tot aflevering prima in orde. In verband met grindpad pallets besteld met aflevering door kooi aap. Bestuurder zet het neer waar je het wilt hebben. Pallets zijn zeer zorgvuldig... Van bestelling tot aflevering prima in orde. In verband met grindpad pallets besteld met aflevering door kooi aap. Bestuurder zet het neer waar je het wilt hebben. Pallets zijn zeer zorgvuldig ingepakt met geen of zeer weining tussenruimte, de kwaliteit van het hout is super! Kortom een tevreden klant.

Goede ervaring alles liep zoals het hoorde. netjes overleg ivm levering dus een aanrader

Roel van Kuik

Wij hebben als klant een hele goede ervaring,op tijd geleverd de chauffeur belt nog even op voor de juiste tijd en zet het hout voor ons dicht bij het houthok. en wat natuurlijk heel belangrijk is... Wij hebben als klant een hele goede ervaring,op tijd geleverd de chauffeur belt nog even op voor de juiste tijd en zet het hout voor ons dicht bij het houthok. en wat natuurlijk heel belangrijk is de kwaliteit is prima.

Geen.

Super leuk dat we een handgeschreven kaart kregen na onze bestelling! goede klantenbinding.

de Bever

Het hout werd op de afgesproken dag geleverd, er werd van te voren nog overlegd over de precieze tijd. De kwaliteit van het hout is geweldig, brand goed. De bedankkaart achteraf werd erg... Het hout werd op de afgesproken dag geleverd, er werd van te voren nog overlegd over de precieze tijd. De kwaliteit van het hout is geweldig, brand goed. De bedankkaart achteraf werd erg gewaardeerd. De volgende vracht hout bestel ik zeker hier!

Nee.

aart kramers

Super goed

Misschien iets van aanbiedingen....nu goedkoop, maar dan wel vragen naar behoefte van deze mail..