k bakker

Ok had niet anders verwacht, betaal per slot de rekening

koop berkenhout, maar denk toch dat er wat anders doorheen gerommeld is.

Familie Jansen

Prima ervaring snelle en prettige levering tot in de schuur. Geweldig product bovendien.

Arjan Kroon

De ene dag besloten om haardhout te bestellen, twee dagen later geleverd. Papiertje op de garage waar de pallet geplaatst kan worden en wordt dan perfect neergezet: volle 100 punten!

geen enkel!

Ronald Treurniet

Prima 1e ervaring

Iets duidelijker aangeven wat de mogelijkheden zijn van een 'gewoon'. Pallet transport. Deze bezorgwijze kon zo in mijn garage gereden worden door een gewone palletwagen( geen kooiaap)

Richard van Dalen, Bowisse Huizen

Mooi Essen hout geleverd voor onze braai en open haard. Super tevreden. Volgende keer weer.

Ruim voldoende

Eerder aangeven wanneer bestelling komt (niet op de dag zelf). Iets vinden op de grote, vervelende verpakkingskratten, waarmee je blijft zitten als het hout is gestapeld.

Prima service wat betreft keuze houtsoort, bestelling etc. Aflevering verliep niet vlekkeloos, zie tips verder op. Maar de klantvriendelijkheid bij de aflevering was wel prima. De vervoerder heeft... Prima service wat betreft keuze houtsoort, bestelling etc. Aflevering verliep niet vlekkeloos, zie tips verder op. Maar de klantvriendelijkheid bij de aflevering was wel prima. De vervoerder heeft het probleem nagenoeg geheel opgelost. Wellicht is goed om bij de bestelling bijzonderheden inzake de aflevering op te vragen.

informatie inwinnen over aflevering thuis. Vervoerder kwam met 15 meter lange vrachtwagen en kon bij ons geen kant op. Kwam de volgende dag met een kleinere wagen; dat ging goed; maar palletwagen... informatie inwinnen over aflevering thuis. Vervoerder kwam met 15 meter lange vrachtwagen en kon bij ons geen kant op. Kwam de volgende dag met een kleinere wagen; dat ging goed; maar palletwagen maakte het onmogelijk om de laatste 3 meter te overbruggen omdat een drempel van de deur niet te nemen was. Een klein hulpmiddel hiervoor was toereikend geweest om de aflevering perfect te laten verlopen.

Loomans Kachels & Openhaarden

Snel besteld en snel geleverd. Prima

Goede communicatie !

ik twijfel of het geleverde hout wel echt voldoende droog is gemaakt. mijn eerste ervaringen zijn dat het hout nog wel sist en ook rookt. Heb het nog niet gemeten.