M.p.b

Zeer goed, komen gemaakte afspraken perfect na....aanrader!

W. van Milaan

(Bewerkt)

Dit is de derde keer dat we besteld hebben bi de Haardhoutcompany.
De eerste twee hout bestellingen waren perfect. De laatste bestelling is minder.
Niet al het hout is goed gedroogd.

Ok, maar wel meer aandacht voor de verzending. Kwaliteit hout is goed.

We hadden gevraagd om ons te bellen als de chauffeur in de buurt was. Zelfs op de dag zelf daar nog contact over gehad met de klantenservice. Dat was niet doorgegeven met als gevolg dat de... We hadden gevraagd om ons te bellen als de chauffeur in de buurt was. Zelfs op de dag zelf daar nog contact over gehad met de klantenservice. Dat was niet doorgegeven met als gevolg dat de chauffeur voor een dichte deur stond en wij halsoverkop ergens vandaan moesten komen

Makkelijker manier om hout te bestellen!

nog nauwkeuriger levertijd. Nu een speling van drie uur!

Peter Markus

Zeer correct alles naar wens bezorgdienst is hulpvaardig het hout brand erg goed volgende keer zeker weer bestellen.

Zorg ervoor dat het zo blijft lopen zoals het nu gaat veel lof.

Prima producten, snelle levering, goede betaalmogelijkheden, excellente customer service (een weiziging was geen probleem)

Na enig zoeken bij dit bedrijf uitgekomen, duidelijke site en goede omschrijving van het product en dat tegen een concurrerende prijs. Snel reactie na bestelling en behulpzaam i.v.m. levertijd.

Heb besteld en had binnen een paar dagen het hout voor de deur staan. De vrachtrijder belde en we hebben aangegeven waar het hout moest staan. Allemaal vlot en snel verlopen.