Meer dan prima!
Correcte service en hele snelle levering!

Duidelijke website, snelle levereing, conform afspraak.

op de opdrachtbevestiging staat dat ze zsm contact opnemen voor het moment van aflevering. dit duurde tot de avond voor de aflevering. zou wellicht eerder kunnen om de client te informeren

Sijmen Pereboom

Prima levering, service en de prijs is concurrerend.

De laadklep en de steekwagen waren niet in goede staat, waardoor de chauffeur veel moeite moest doen om de pallet uit de vrachtwagen te krijgen en op de gewenste plek op de oprit.
Makkelijk...
Makkelijk wanneer je naast een gewenste datum qua levering ook een gewenst tijdsblok zou kunnen aangeven.

Tevreden Zeewolde afnemer

Snelle en adequate levering van kwaliteithout

Prima telefonisch contact met de medewerker. Chauffeur heeft de pallet van 2mtr hoog keurig op de stoep voor m'n huis gezet

Als een product niet op voorraad staat, dit eenduidig opende site vermelden. In mijn geval stond bij status "op voorraad" en in de tekst tijdelijk uitverkocht. Ik zie dat inmiddels is aangepast ??

Deen

Na een eerste top ervaring in 2014, zeker opnieuw gebruik gemaakt van haardhoutcompany.nl in 2015

nee, volledig enthousiast.

Alleen maar uitstekende ervaringen.

Ik kan niets bedenken. Het opstapelen van het hout in ons houthok achterin de tuin zou uiteraard heel erg geweldig zijn ;-).

J. Sporken

Adequate levering, vriendelijke reactie ook telefonisch