Na bestelling volgende dag al geleverd. Goed verpakt, en zeer strak gestapeld. Vrachtwagenchauffeur uiterst behulpzaam. Volgende keer weer!
Uitsteken hout,keurige afhandeling
De pompkar kon de oprit niet op,erg jammer
Positief. Problemen zijn goed opgelost!
bezorgdatum had ik ingevoerd, maar was verdwenen.. maar dit probleem bleek bekend te zijn.
Prima mooi droog hout geleverd, levering perfect. Een belletje en de leverdatum kon een week uitgesteld worden. Nette service en de prijs werd netjes aangepast conform website vermelde.
Wij hebben sinds 1 jaar een houtkachel , vorig jaar 3 kub los besteld , was nat en heel weinig
Nu een jumbo pallet ovengedroogt , wat een hout zeg !!! Heel veel en gortdroog ,topchauffeur die...
Geweldig! Na bestelling (in de namiddag), na gedegen advies mbt tot te stoken houtsoort, volgende dag te bezorgen tussen 08.00 12.00, om 10.00 voor de deur! Geleverd in een krat, strak gestapeld als...
?
Goede website en mooi hout geleverd.
sms voor levering ontbrak waardoor de chauffeur even moest wachten.
Eerste keer dat ik hout bestelde voor de houtoven. Uitstekende kwaliteit. Bezorging keurig afgehandeld.
Bij bestelling was hout direct leverbaar. Echter kreeg telefoontje dat dit pas een paar dagen later was. Had op de site vermeld kunnen worden of tijdens bestelprocea