Thor

Duidelijk, snel en zeer goede kwaliteit hout

Ik heb na de bestelling volgens mij geen bevestiging per e-mail ontvangen, vandaar mijn telefoontje. Wellicht een tip om dit wel te doen, zodat de klant weet dat e.e.a. goed is ontvangen. Verder... Ik heb na de bestelling volgens mij geen bevestiging per e-mail ontvangen, vandaar mijn telefoontje. Wellicht een tip om dit wel te doen, zodat de klant weet dat e.e.a. goed is ontvangen. Verder kreeg ik op de dag van aflevering 's ochtends geen sms over aflever tijdstip zoals aangekondigd, maar werd ik gebeld (beter!) door de chauffeur. Deze stond toen al voor de deur, terwijl ik niet thuis was. Pallet was overigens keurig op de stoep afgeleverd zoals afgesproken.

john

Snelle reactie en goed advies per email mbt een vraag die ik had over welke houtsoort ik het beste kon nemen. Snelle en correcte levering.

Website ziet er niet heel modern uit, maar heeft wel goede en relevante info!

Prettige site. goede afhandeling van de bestelling

Door de veelvoud aan soorten pallets van zelfde soort hout werden de verschillen enigzins verbloemd / onduidelijk

Jaap van den Berg

Goede website, eenvoudig hout besteld en geleverd zoals afgesproken.

Om een idee te geven over de hoeveelheid van een kuub of halve kuub zou het prettig zijn om een schatting te maken van de hoeveelheid stuks Welle in een kuub zitten, bv 1000 in een kub. ook de prijs... Om een idee te geven over de hoeveelheid van een kuub of halve kuub zou het prettig zijn om een schatting te maken van de hoeveelheid stuks Welle in een kuub zitten, bv 1000 in een kub. ook de prijs per houtblok kan in mijn ogen van toegevoegde waarde zijn bij het bepalen van de hoeveelheid

Fletcher Trivium

Goed, doorgekregen via de leverancier van de zuidafrikaanse braai

Jeroen

Eindelijk een houthandel die snapt hoe het moet!

Bestelgemak, snel en efficiënt geleverd aan de deur.

geen, ga zo door

Die grote restafvalpellets zit je mee.

Excellent!!!

Maybe have the website also in English?